Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Tempur outlet

In onze showroom in Gouda vind je de kwalitatieve Tempur-collectie met NASA-technologie bij HBeds. We vernieuwen regelmatig de producten in de showroom, waardoor deze beschikbaar zijn voor een nieuwe eigenaar.

In de Tempur outlet ben je verzekerd van kwaliteit; al onze showmodellen worden grondig getest en gecontroleerd. Wil je genieten van Tempur-kwaliteit voor een scherpe prijs? Reserveer dan jouw showmodel telefonisch of per mail.

Lees meer
Showroommodel reserveren?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Merk
Tempur
Categorie
Outlet
Bedden outlet
Boxsprings outlet
Bedbodems outlet
Matrassen outlet
Model
Arc
Disc Premium
North
One
Pro Plus SmartCool
Kleur
Prijs

Het toonaangevende merk Tempur van bedden, bedbodems en matrassen hoeven we je waarschijnlijk niet meer voor te stellen? Dit label heeft de voorbije jaren heel wat harten veroverd en staat garant voor een perfecte slaap. In onze Tempur outlet vind je een ruim assortiment van dit merk. Stuk voor stuk showroommodellen die als nieuw zijn en die we graag een tweede leven geven. In onze Tempur outlet koop jij alles van Tempur in de aanbieding. Deze Tempur aanbieding loopt het hele jaar door en de voorraad aan showroommodellen wordt regelmatig aangevuld. Altijd loopt er wel een actie op Tempur en haal jij heel veel kwaliteit in huis voor veel minder geld. Wij garanderen alvast perfecte Tempur producten tegen de scherpste prijzen op de markt. Sla je slag in onze Tempur outlet en grijp die korting.

Showroommodellen van Tempur

In onze Tempur outlet tref je tientallen producten van Tempur met korting. Wij verzamelen showroommodellen die aan een tweede leven toe zijn. Het gaat om bedden, matrassen, kussens en meer van Tempur die nog in perfecte staat zijn en die een aantal maanden dienst hebben gedaan in de showroom. Regelmatig komen er echter nieuwe Tempur modellen binnen, waardoor de showroommodellen moeten opgeruimd worden en deze met een flinke aanbieding aanbieden. Wij inspecteren deze Tempur showroommodellen en de producten waar niets mis mee is gaan in onze Tempur outlet en mogen met een fikse Tempur korting de deur uit. Wees gerust, alle Tempur aanbiedingen worden grondig gecontroleerd en zien er uit als nieuw. De kortingen op de Tempur collectie kan oplopen tot zeventig procent en soms zelfs meer. Zo kun jij kwalitatieve producten in huis halen voor een schijntje. Heel geregeld komen er nieuwe showroommodellen van Tempur in de outlet, er is dus altijd meer dan keuze zat.

Waarom kiezen voor Tempur?

Tempur heeft een onberispelijke reputatie en staat voor kwalitatieve producten. Er wordt gewerkt met drukverlagend materiaal waar zelfs de NASA bij betrokken is. Tempur heeft meer dan 30 jaar ervaring met slapen en blijft innoveren. Niet voor niets zijn ze al jaren de nummer één in klanttevredenheid. De showroommodellen van Tempur helpen je beter te slapen en garanderen een optimale ondersteuning. Het traagschuim matras en de kussens zijn als enige ter wereld erkend door de NASA en beschikken over een uitzonderlijke technologie. De materialen van Tempur passen zich dan ook helemaal aan, aan de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een bewezen drukverlaging, waardoor je langer en beter slaapt. De producten in onze Tempur outlet worden stuk voor stuk gemaakt in het fabriek in Denemarken en alle producten worden zorgvuldig gecontroleerd. Maar liefst 67 kwaliteitschecks gebeuren voor een matras uit de fabriek vertrekt.

Tempur in de aanbieding kopen bij HBeds.nl

In onze Tempur outlet vind je showroommodellen van Tempur met ongeziene kortingen. Alle showroommodellen worden grondig gecontroleerd en worden netjes bij je thuis geleverd. Op alle aankopen in de Tempur outlet geniet je van 100 dagen omruilgarantie, je loopt dus geen enkel risico. Wij proberen op deze manier met een fikse Tempur actie, kwalitatieve producten een tweede leven te geven. Als Nederlands bedrijf beschikken we over een uitstekende klantenservice en kan je met al je vragen bij ons terecht. Kopen bij hbeds.nl is niet enkel kopen tegen een zeer lage prijs, maar ook kopen met de nodige zekerheid.

Gratis bezorging & montage

Net als bij onze nieuwe modellen bezorgen- en monteren we jouw showmodel gratis thuis!

In nieuwstaat

De producten in onze outlet worden uitvoerig getest, gecontroleerd en gereinigd.

Volledige garantie

De producten in onze outlet beschikken over de originele fabriekgaranties en voorwaarden.

Scherpe prijzen

Wij bieden onze showmodellen aan met een super scherpe korting.