Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Boxsprings outlet

Snelle levering
25 jaar garantie op veer- en framebreuk
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
160x200 cm
180x200 cm
Merk
Auping
Caresse
Verstelbaarheid
Vlak
Elektrisch
Opbergruimte
Nee
Kleur
Materiaal
Prijs

Toont alle 10 resultaten

Een boxspring is een alternatief voor het traditionele ledikant. In de hotelbranche wordt vaak van boxsprings gebruik gemaakt. Ze bieden de slaper veel comfort en zijn bovendien relatief eenvoudig op te maken. Een boxspring bestaat uit drie onderdelen. Het onderste deel is de ‘box’ met stalen veren. Die veren zijn per stuk verpakt in zakjes en kunnen daardoor onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit zorgt ervoor dat ze een optimale vorm van ondersteuning bieden. Hier bovenop ligt een matras en daar weer bovenop een topmatras. Dat is dus feitelijk het matras waarop je slaapt. In onze boxspring outlet vind je topmodellen met hoge kortingen.

Onze outlet boxsprings zijn voormalige showmodellen die verder gewoon helemaal nieuw zijn en waar je vele jaren plezier van zult hebben. Je vindt in onze boxspring outlet online diverse topmodellen van gerenommeerde beddenfabrikanten. Tevens hebben wij in onze elektrische-boxspring outlet een aantal elektrisch verstelbare boxsprings beschikbaar voor het meest optimale slaapcomfort. Op zoek naar extra opslagruimte? Maak een keuze uit de boxspring met opbergruimte en benut elke beschikbare centimeter in je slaapkamer zo optimaal mogelijk. Gun jezelf de meest comfortabele nachtrust die er is en maak een keuze uit onze luxe boxsprings.

Boxspring uitverkoop van verschillende A-merken

Slaapcomfort is niet vanzelfsprekend. Kwaliteitsbedden worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat je gezond en verantwoord kunt slapen. In onze boxspring outlet verkopen we de topmodellen van verschillende A-merken zoals Auping, M-line en Caresse, waardoor die kwaliteit altijd gegarandeerd is. Door de verscheidenheid aan merken en modellen vind je er altijd een bed dat bij je past. En over passen gesproken, ze zijn er natuurlijk ook in diverse maten, want geen slaapkamer is hetzelfde en een boxspring moet uiteraard ook goed passen bij de lichaamslengte van degene die er op slaapt.

Waarom kiezen voor showroommodellen boxsprings?

Een showroommodel boxspring is niet anders dan een boxspring die je via de reguliere weg aanschaft. Het bed is van dezelfde kwaliteit, het enige verschil is dat het al eens in elkaar gezet is om als showroommodel te kunnen dienen. Met onze boxsprings uitverkoop in onze outlet bieden we je topproducten voor bodemprijzen, terwijl je intussen ook nog eens de zekerheid hebt zaken te doen met een betrouwbare en ervaren partij. Via de boxspring showmodel uitverkoop bespaar je flink op de aanschafprijs, zonder in te leveren op slaapcomfort. Op een uitverkoop boxspring krijg je bovendien ook gewoon garantie. Heb je nog een goed matras? Je kunt in de outlet ook een boxspring aanschaffen zonder bijbehorend matras. In tijden waarin de prijzen steeds meer stijgen, is onze boxspring uitverkoop de perfecte manier om wat extra geld te besparen.

Boxspring uitverkoop van HBeds

Loop je liever geen risico’s als het gaat om kwaliteit? Kies dan voor de boxspringuitverkoop van hbeds.nl en selecteer een topmodel boxspring van een A-merk tegen een zeer scherpe prijs. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze slaapadviseurs! Toch liever een nieuw model boxspring van een A-merk? Bekijk dan onze nieuwe collectie boxsprings.