Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Peuterbedden wit

Lees meer
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een peuterbed in het wit kopen? HBeds biedt een groot online assortiment peuterbedden, waardoor je het ideale bed voor je peuter snel gevonden hebt. Onze bedden zijn allen van hoge kwaliteit. Ook kun je altijd rekenen op de scherpste prijzen. Ons peuterbedje in het wit is geschikt voor peuters die nog niet in een eenpersoons kinderbed kunnen slapen. Dit bed fungeert perfect als tussenbed en biedt jouw kleintje veiligheid en comfort. Onze peuterbedden zijn zeer duurzaam, wat komt doordat ze van hout uit de duurzame bosbouw gemaakt zijn. Ook hebben ze het ‘Nordic Swan Label’ en is er tijdens het produceren zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire modellen. Hierdoor profiteer je altijd van een duurzaam peuterbed dat lang mee zal gaan.

Verschillende kleuren beschikbaar

Ons witte peuterbed kun je bestellen in diverse modellen, kleuren en afmetingen. Zoek je een neutraal wit peuterbedje? Ook dat is mogelijk. Bovendien heb je bij ons de keuze uit diverse bedden met een speciaal thema, zoals auto’s of prinsessen. Daarnaast bieden wij verschillende bijzondere bedden aan. Denk bijvoorbeeld aan een half hoogslaper, een hoogslaper of een hoogslaper met glijbaan. Voor peuters raden wij altijd een half hoogslaper aan, omdat dit de veiligste optie is. Bekijk gerust eens ons aanbod witte peuterbedden en kies het mooiste bedje voor jouw kleintje uit.

Witte peuterbedden van HBeds

Bestel nu een peuterbed in het wit bij HBeds en profiteer van een snelle verzending binnen 8 werkdagen. Zo kan je kindje meteen in zijn of haar nieuwe peuterbed slapen of er rondom spelen. Wil je meer weten over ons aanbod peuterbedden of heb je een andere vraag? Schroom dan zeker niet om contact met onze medewerkers op te nemen. Wij staan je graag te woord en kunnen je ook adviseren, zodat je snel het ideale witte peuterbedje voor jouw kindje in onze webshop zal vinden.