Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Kinderbedden met hek

Lees meer
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een kinderbed met hekje bestellen? In de webshop van HBeds kun je het meest uitgebreide aanbod kinderbedden met hekjes vinden. Wij bieden diverse modellen, kleuren en afmetingen aan. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit kinderbedden, snelle service en duurzaamheid. Al onze bedden zijn gemaakt van hout afkomstig uit de duurzame bosbouw, waardoor je een duurzaam kinderbed met hekje in huis haalt.

Kinderbedden met valbeveiliging

Een kinderbed met hekje voorkomt dat een kind tijdens zijn of haar slaap uit bed valt en breng hen naar meer zelfstandigheid. Je kind zal namelijk een stuk meer vertrouwen in zichzelf krijgen als je kiest voor een bedje met valbeveiliging. De valbeveiliging zorgt ervoor dat een kind rustig kan slapen, zonder dat deze uit bed valt. Onze kinderbedden met valbeveiliging beschikken tevens over het ‘Nordic Swan Ecolabel’, wat staat voor een duurzame productie waarbij zoveel mogelijk circulaire modellen zijn toegepast.

De voordelen van een kinderbed met hekje

Veiligheid staat altijd bovenaan. Een groot voordeel aan kinderbedden met hekjes is niet alleen de veiligheid die ze te bieden hebben. Als je kindje wat groter is, kun je de zijhekken eenvoudig weghalen. Zo groeit het bed met je kindje mee en hoef je geen nieuw bed te kopen. Ook kun je het bed later weer eenvoudig doorschuiven naar een broertje of zusje, zodat hij of zij ook lang van het kinderbed kan genieten.

Kinderbed kopen bij HBeds

Koop nu een kinderbed met hekje bij HBeds, zodat je deze binnen 8 werkdagen al in huis hebt. Jouw kindje kan dan meteen lekker in zijn of haar nieuwe bedje slapen. Heb je nog vragen over onze kinderbedden met hekje? Neem dan gerust contact met ons op en stel ons je vragen. Onze medewerkers helpen je graag om het juiste kinderbed voor jouw kind te vinden.