Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Bedbodem- en lattenbodem aanbiedingen

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
Merk
Auping
Type
Spiraalbodem
Verstelbaarheid
Vlak
Handverstelbaar
Elektrisch
Aantal latten
Gewichtsklasse
Prijs

Het perfecte bed bestaat uit meer dan alleen een goed matras. De bedbodem is net zo belangrijk! Op zoek naar een bedbodem aanbieding? Je bent bij ons aan het juiste adres! Je vindt in onze outlet altijd een mooie lattenbodem aanbieding, maar ook voor een schotelbodem aanbieding kun je hier uiteraard terecht. Kies je voor de lattenbodem? Let dan altijd goed op de details. Soms zie je elders een aanbieding op een lattenbodem die perfect lijkt, maar qua kwaliteit absoluut niet te vergelijken is, bijvoorbeeld omdat er minder latten gebruikt zijn. Hieronder vertellen we je waarop je precies moet letten als je bedbodem aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken.

Diverse typen bedbodems

Zoals er verschillende soorten matrassen bestaan, zo bestaan er ook verschillende constructies voor de bedbodem. Misschien heb je weleens een schotelbodem gezien en je afgevraagd wat dat nu precies is? Het is een bedbodem met latten waarop plastic schotels zijn bevestigd. Die schotels dragen het matras. De constructie is met name aan te bevelen in combinatie met een traagschuimmatras. Op zoek naar een elektrische lattenbodem aanbieding? Ook die kun je uiteraard in onze outlet vinden.

Lattenbodem

De lattenbodem is een van de bekendste bedbodems. Het is een houten frame met een aantal latten daartussen. Hoe meer latten er zijn, hoe hoger de mate van ondersteuning. Een goede lattenbodem heeft minstens 28 latten. Soms kun je de latten zelf verplaatsen, zodat je de constructie kunt afstemmen op je eigen lichaam. Scoor je in onze outletshop een lattenbodem in de aanbieding, dan ben je de komende jaren voorzien van een prima bedbodem. Gemiddeld gaat een lattenbodem namelijk zo’n tien tot vijftien jaar mee.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is een bedbodem die bestaat uit een frame, waartussen een vlechtwerk van staaldraden is gespannen. Dit type bedbodem gaat zeer lang mee en heeft buitengewoon goede ventilerende eigenschappen, omdat het vlechtwerk overal open is. Een minpunt van de spiraalbodem is dat je een spiraalbodem niet kunt afstellen op je eigen lichaam. Maar niet getreurd: door de progressieve tegendruk die ontstaat door de wijze waarop de staaldraden gevlochten zijn, krijgt elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning.

Schotelbodem

De schotelbodem is een verende lattenbodem met losse schoteltjes die onafhankelijk van elkaar bewegen. Ze bieden een goede ondersteuning en drukverdeling, waardoor ze comfortabeler kunnen zijn dan traditionele lattenbodems. De schotelvormige basis vormt zich naar de contouren van het lichaam en vermindert drukpunten. Ze kunnen de slaapkwaliteit helpen verbeteren en een gezonde slaaphouding bevorderen. Regelmatig onderhoud is erg belangrijk om de werking en levensduur te optimaliseren.

Bed- en lattenbodemaanbiedingen bij HBeds

In onze outletshop hebben we diverse soorten en maten bed- en lattenbodems beschikbaar. Net zoals dat geldt voor de complete bedden, geldt ook hier dat we ze aanbieden met zeer scherpe kortingen. Kies de bedbodem die bij je past en profiteer direct van het enorme voordeel op onze topproducten! Toch liever een nieuwe bedbodem? Bekijk dan onze nieuwe collectie bedbodems!