Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Auping spiraalbodems

Auping spiraalbodems bieden optimale ondersteuning, ventilatie en personaliseerbare instellingen op basis van jouw behoeften. Met diverse prijsniveaus en aanpasbaarheid, heeft Auping voor iedere voorkeur en budget een geschikte optie.

Bezoek onze showroom in hartje Gouda, waar alle Auping spiraalbodems zijn tentoongesteld. Wil je weten welke spiraalbodem het beste bij jou past? Laat je adviseren in de showroom of neem contact op voor advies op afstand.

 

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
70x190 cm
70x200 cm
70x210 cm
70x220 cm
80x190 cm
80x200 cm
80x210 cm
80x220 cm
90x190 cm
90x200 cm
90x210 cm
90x220 cm
100x190 cm
100x200 cm
100x210 cm
100x220 cm
120x190 cm
120x200 cm
120x210 cm
120x220 cm
140x190 cm
140x200 cm
140x210 cm
140x220 cm
Merk
Auping
Model
Handverstelbaar
Smart Base 1M
Smart Base 2M
Smart Base 3M
Vlak
Type
Spiraalbodem
Verstelbaarheid
Vlak
Handverstelbaar
Elektrisch
Aantal latten
Gewichtsklasse
120+ kg
Prijs

Auping spiraalbodems bieden optimale ondersteuning, ventilatie en personaliseerbare instellingen op basis van jouw behoeften. Met diverse prijsniveaus en aanpasbaarheid, heeft Auping voor iedere voorkeur en budget een geschikte optie.

Bezoek onze showroom in hartje Gouda, waar alle Auping spiraalbodems zijn tentoongesteld. Wil je weten welke spiraalbodem het beste bij jou past? Laat je adviseren in de showroom of neem contact op voor advies op afstand.

 

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Hetgeen waar Auping al jaar en dag bekend om staat zijn de authentieke Auping spiraalbodems. Met een geschikte bedbodem beleef je de beste nachtrust! Een Auping bedbodem, ook wel spiraalbodem genoemd, onderscheidt zich niet alleen door zijn onwijs massieve opbouw van kwaliteit en materialen. De Auping bedbodems zijn voorzien van een dwarsgespannen honingraat die over de gehele breedte en lengte ondersteuning biedt en een fijne aanpassing mogelijk maakt. Door de piepkleine openingetjes behoren de spiraalbodems van Auping tot de best ventilerende bedbodems, die het lichaam overal ondersteunen door optimale drukverdeling.

Auping spiraalbodems geschikt voor alle matrassen

Er bestaat geen matras dat niet functioneert op een spiraalbodem van Auping. Kies je voor een Auping matras op een Auping spiraalbodem, dan heb je echter nog een groot voordeel. Door de bodemklikkers op een Auping spiraalbodem en de jute ondergrond van elk Auping matras, blijven Auping matrassen stevig vastzitten op de spiraalbodems van Auping. Dit zorgt er niet alleen voor dat het nooit meer kan schuiven, maar ook dat je niets anders meer onder je matras hoeft te leggen, zodat je kunt genieten van optimale ventilatie.

De keuzemogelijkheden bij de spiraalbodems van Auping zijn uitgebreid. Binnen elke verstelbare optie kun je een keuze maken. Auping biedt een normaal vlakke spiraalbodem aan, of als je liever geen elektrische verstelling onder het bed wilt, een handverstelbare bodem om toch het hoofd- en voeteind omhoog te zetten. Als je de voorkeur geeft aan pure luxe, kun je zelfs kiezen uit een 1-, 2- of 3-motorige versie, waarmee je alles van het hoofdeinde tot aan alles omhoog kunt verstellen met slechts één druk op de knop van je draadloze afstandsbediening.

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat Auping zelfs nog een stap verder met hun elektrische spiraalbodems, waardoor je met je smartphone de bodem kunt bedienen en functies kunt gebruiken, zoals een wekker die je automatisch wekt door het bed omhoog te verstellen, of een anti-snurkfunctie.

Auping spiraalbodem
Spiraalbodem van Auping uitgelegd in de showroom

Duurzaam en onverwoestbaar

De Auping bedbodems, ook wel spiraalbodems genoemd, genieten een reputatie vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Elke spiraalbodem van Auping wordt vervaardigd van ijzersterk staal, waardoor je langdurig kunt profiteren van deze bedbodems. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar kunnen ze ook wel twee keer zo lang meegaan als een lattenbodem, waardoor je minder snel de noodzaak voelt om te vervangen. Bij normaal gebruik kan de levensduur van een spiraalbodem van Auping oplopen tot maximaal 35 jaar. De constructie van de spiraalbodem is nog steeds hetzelfde als tientallen jaren geleden en wordt nog steeds beschouwd als de beste investering op de lange termijn en waar voor je geld. Ook op het gebied van ondersteuning en comfort scoort een spiraalbodem van Auping hoog, gezien zijn stevigheid en ventilatie.

Auping bedbodem modellen

Je kunt kiezen uit verschillende Auping bedbodem modellen, namelijk: een vlakke bedbodem of een handverstelbare bedbodem. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende elektrisch verstelbare bedbodems, namelijk: Smart base 1M, 2M en 3M. Onze Auping spiraalbodems zijn persoonsgebonden qua voorkeur en daarom bieden wij meerdere soorten aan. De prijzen variëren per bodem en we zullen je voorzien van meer informatie per bodem.

Auping vlakke spiraalbodems

De Auping vlakke spiraalbodems zijn geschikt voor al onze bedden en boxsprings. Het is zwart van kleur, is van gehard staal en heeft een finishing touch gemaakt van poedercoat. De open structuur zorgt voor de juiste ondersteuning en ventilatie. Het is beschikbaar in vele verschillende lengtes en breedtes. Deze bodems hebben een maximale belasting van 140kg per vlak. De Auping vlakke spiraalbodems zijn verkrijgbaar vanaf €220,-.

Auping handverstelbare spiraalbodems

De Auping handverstelbare spiraalbodems passen bij al onze bedden. Het is zwart van kleur en je rug- en voetdeel is hetgeen wat handverstelbaar is. Je rugdeel is verstelbaar in 13 verschillende standen en je voetendeel in 6 verschillende posities. Je hebt een garantie van 5 jaar op de bodem en maarliefst 35 jaar op schade aan de frame. De Auping handverstelbare spiraalbodems zijn verkrijgbaar vanaf €505,-.

Auping elektrisch verstelbare spiraalbodems

De Auping elektrisch verstelbare spiraalbodems zijn beschikbaar in verschillende maten, geschikt voor al onze bedden en boxsprings, zwart van kleur en hebben meerdere verstelbare delen. De naam ‘Smart’ kom niet uit het niets, want de functionaliteiten dragen bij aan de beste nachtrust. Je hebt een app die je kunt koppelen aan je bodem en daarmee kun je de functionaliteiten benutten en je bed letterlijk besturen. Je gekozen functies worden onthouden en zodoende hoef je niet iedere keer te zoeken naar de juiste posities.

Auping Smart Base 1M, 2M en 3M

De Auping Smart Base 1M is verkrijgbaar vanaf €825,-. Het rugdeel kun je elektrisch verstellen en het voetendeel kun je met de hand verstellen. Het bevat een ruim zitdeel waardoor je altijd comfortabel bent en je matras vormt zich goed in de positie die je voorkeur geniet. De maximale belasting is 140kg per vlak. De bodem is draadloos bestuurbaar en je hebt 5 jaar garantie op de bedbodem. Je hebt zelfs 35 jaar garantie op schade aan de frame.

De Auping Smart Base 2M is verkrijgbaar vanaf €1.365,-. Zowel je rug- als voetendeel is elektrisch te verstellen. Je hebt een knieknik in de zitgedeelte en dit is heel goed voor je onderrug. De posities zorgen ervoor dat je soms wat langer in bed wil blijven liggen of zitten, maar het is zó lekker dat je er niet eens spijt van krijgt als je 5 minuten later bent op werk. De maximale belasting, bestuurbaarheid en garanties zijn het zelfde als bij de 1M.

De Auping Smart Base 3M is verkrijgbaar vanaf €1.830,-. Naast je rug- en voetendeel kun je ook je hoofdeinde elektrisch verstellen. Je hebt met afstand het meeste comfort met deze versie. Het verstellen van je hoofdeinde is heel goed voor je nek en, je raadt het niet, je hoofd. Alle voordelen van de andere Smart Bases zijn ook hierin verwerkt met wat extra’s. Ook hier gelden dezelfde regels voor wat betreft de belasting, draadloze bestuurbaarheid en garanties.

Je kunt overigens alle Auping Smart Base bedbodems gemakkelijk naast elkaar plaatsen waardoor je de twee hoofd- en voeteneinden gemakkelijk onafhankelijk kunt verstellen.

Auping spiraalbodem 3M
Auping spiraalbodem 3-motorig
Type bedbodemVerstelbaarPrijzen
Auping vlakke spiraalbodemNiet verstelbaarVanaf €275,00
Auping handverstelbare spiraalbodemRugdeel verstelbaar
Voetendeel verstelbaar
Vanaf €505,00
Auping Smart Base 1-motorigRugdeel verstelbaar
Voetendeel verstelbaar
Vanaf €825,00
Auping Smart Base 2-motorigRugdeel verstelbaar
Voetendeel verstelbaar
Knieknik
Vanaf €1.365,00
Auping Smart Base 3-motorigRugdeel verstelbaar
Voetendeel verstelbaar
Hoofdeinde verstelbaar
Knieknik
Vanaf €1.830,00
Auping spiraalbodem assortiment 2024

Veelgestelde vragen over Auping spiraalbodems

Gratis bezorging & montage

Gratis levering en montage door heel Nederland en België.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen de scherpste prijs, elders goedkoper? laat het ons weten.

Grote fysieke showroom

Kom proefliggen in onze 850 m2 showroom in het centrum van Gouda.

Eigen bezorgservice

Middels onze eigen bezorgservice bezorgen we snel en professioneel.