Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Bedden outlet

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
90x200 cm
90x210 cm
100x200 cm
100x210 cm
140x200 cm
140x210 cm
160x200 cm
160x210 cm
180x200 cm
180x210 cm
Merk
Auping
Tempur
Verstelbaarheid
Vlak
Elektrisch
Uitvoering
Elektrisch
Met bedbodem
Vlak
Opbergruimte
Nee
Kleur
Materiaal
Aluminium
Gestoffeerd
Hout
Stof
Prijs

Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een nieuw bed? Bij ons vind je altijd bedden van A-merken met forse kortingen. Onze outlet bedden zijn showmodellen van bedden uit de collectie van HBeds. Stuk voor stuk uitstekende bedden waar je vele jaren plezier van zult hebben. Het enige verschil is de prijs. Hier is het namelijk altijd uitverkoop! Dat scheelt je gemiddeld zo’n vijfentwintig procent van de prijs op A-merken zoals Tempur en Auping. Je hoeft dus ook over de kosten nooit wakker te liggen!

Bedden uitverkoop van verschillende A-merken

Onderschat nooit het belang van een goede nachtrust. Slapen doe je om je lichaam te herstellen van de vorige dag en op te laden voor de nieuwe dag. Een gezonde volwassene heeft tenminste zeven uur slaap per nacht nodig. Die tijd is nodig om het herstelproces goed te laten verlopen. Niet alleen de lengte van de slaap, maar vooral ook de kwaliteit ervan is heel belangrijk. Daarbij zijn twee zaken van cruciaal belang. Op de eerste plaats is je eigen leefstijl natuurlijk bepalend voor de kwaliteit van je slaap. Zorg bijvoorbeeld voor zo veel mogelijk regelmaat in je dag- en nachtritme. De tweede belangrijke pijler onder het geheim van een goede nachtrust is de kwaliteit van je bed. Je besteedt een derde van je leven aan slapen, dus is het belangrijk om een goed bed ter beschikking te hebben.

Iedereen slaapt anders, maar we willen allemaal één ding: goed slapen. Bij hbeds.nl vind je bedden van verschillende A-merken tegen een zeer scherpe prijs. In onze bedden outlet vind je de zogenoemde twijfelaars, bedden die je zowel als ruim eenpersoonsbed of knus tweepersoonsbed zou kunnen gebruiken. De bedden outlet beschikt over bedden in de maat 120×200 en 140×200 centimeter biedt je modellen voor tweepersoonsbedden die bij uitstek geschikt zijn voor de wat kleinere tweepersoons slaapkamers. Dergelijke slaapkamers vind je vaak in de wat oudere woningen. Heb je meer ruimte ter beschikking? Dan vind je in onze outlet bedden in de breedtemaat 160 centimeter, dit is een goed startpunt voor de aanschaf van je nieuwe bed. Niet iedereen heeft immers evenveel ruimte in de slaapkamer, maar iedereen wil wel op de meest comfortabele wijze de nacht kunnen doorbrengen. Slapen moeten we immers allemaal en voor elke slaper hebben wij het juiste bed beschikbaar.

Waarom kiezen voor showroommodellen van bedden?

Onze showroommodel bedden zijn precies dezelfde bedden die je zou krijgen wanneer je ze nieuw zou bestellen. Het enige verschil is dat ze al enige tijd in de showroom hebben gestaan. Bezoekers van een beddenshowroom willen immers doorgaans een bed graag even in het echt kunnen bekijken. Maar na verloop van tijd wordt de collectie gewijzigd en krijgt de showroom een nieuwe indeling. Met de showroommodellen bedden uitverkoop zorgen we ervoor dat ook deze bedden verkocht worden. Immers, deze bedden zijn nog zo goed als nieuw en hebben niets aan kwaliteit verloren. Door ze met een hoge korting te verkopen, profiteren we allemaal! Als klant scoor je een prima bed voor een fantastische prijs en wij zijn ervan verzekerd dat deze bedden een goede bestemming krijgen. Zo hoeven we niets weg te gooien en dragen we bij aan een duurzame samenleving. Een ander voordeel bij de aanschaf van een showroommodel is dat je nooit te maken hebt met lange levertijden. Het bed hoeft niet meer geproduceerd te worden, want het staat er al! Je kunt dus je nieuwe bed op korte termijn gaan gebruiken. Je hoeft dus niet te wachten en je bespaart ook nog eens fors op de aanschafprijs!

Bedden outlet van HBeds.nl

Al in de eerste helft van de jaren 80 was Huijer Slaapcomfort, de overkoepelende organisatie achter HBeds, actief in de beddenwereld. Je kunt dus met recht spreken van een lange staat van dienst binnen de branche. Onze bedden outlet mag dan relatief nieuw zijn, ons team kan terugvallen op tientallen jaren ervaring. Je kiest dus voor een deskundige en betrouwbare partij voor de aanschaf van je nieuwe bed. We bieden je het gemak van een bedden outlet online met dezelfde ruime keus als in de showroom. Niet alleen voor standaard bedden en boxsprings, maar ook een elektrische bedden outlet maakt deel uit van ons concept.

Bij ons in de uitverkoop bedden scoren is volop profiteren zonder te hoeven bezuinigen op kwaliteit. Vind je het lastig om een keuze te maken? Ons team staat je graag met raad en daad terzijde. Je kunt gebruik maken van onze slaapcomfort zoeker of gewoon even bellen om je vragen te stellen. En ook over het in elkaar zetten van het bed hoef jij je geen zorgen te maken. Daarvoor beschikken we over een eigen team van bezorgers, die je nieuwe aankoop direct voor je monteren. Want ook al betaal je in onze bedden outlet een stuk minder, we houden service graag hoog in het vaandel. Overtuigd? Blader dan eens door de verschillende categorieën om het bed van jouw dromen uit te zoeken. Toch liever een nieuw bed? Bekijk dan onze nieuwe bedden collectie.