Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Auping nachtkasten

Lees meer
Filters
Afmeting
Merk
Auping
Model
Pixel
Kleur

Enig resultaat

Alleen een Auping bed of Auping boxspring in je kamer is natuurlijk ietwat karig, je hebt meer accessoires nodig. De Auping nachtkasten zijn dé oplossing voor dit probleem. Deze kastjes zijn beschikbaar in vele kleuren en daarin heb jij de keuze om de beste match te zoeken voor je bed. Er zijn verschillende soorten kastjes die je kunt kiezen, namelijk: losse nachtkasten, nachtkasten vast aan je bed en hockers. Wij zullen je voorzien van meer informatie over de drie opties die wij je aanbieden.

Auping losse nachtkasten

De losse nachtkasten van Auping, beter bekend als de Auping Pixel nachtkastjes, zorgen voor een mooie toevoeging aan je slaapkamer. Je kunt kiezen uit veel kleurencombinaties en het laten matchen met de rest van je slaapkamer, je kunt er op deze manier je eigen draai aan geven. Er zijn weinig kastjes die zo tijdloos zijn als die van Auping. De hoogte sluit goed aan op je bed en je kunt je kastjes optimaal gebruiken. De nachtkasten hebben de volgende afmetingen, namelijk: 60 centimeter hoogte, 40 centimeter breedte en 33 centimeter diepte.

Type nachtkastMaatKleur kastKleur potenKleur ladePrijzen
Auping Pixel nachtkastBreedte: 40 cm
Hoogte: 60 cm
Diepte: 33 cm
Deep black,
Pure white,
Warm grey,
Cool grey,
Night blue,
Dusty red,
Blush,
Royal blue,
Sand beige,
Pine green
Deep black,
Pure white,
Warm grey,
Cool grey,
Night blue,
Dusty red,
Blush,
Royal blue,
Sand beige,
Pine green
Deep black,
Pure white,
Warm grey,
Cool grey,
Night blue,
Dusty red,
Blush,
Royal blue,
Sand beige,
Pine green
Vanaf €395,00
Auping nachtkasten, formaten en prijzen 2023

Auping nachtkasten vast aan bed

Naast de losse kastjes heeft Auping ook nachtkasten die vast aan je bed zitten. Er zijn een aantal bedden waarin je deze optie kunt kiezen. Je kunt deze kastjes aan de zijkanten van je bed toevoegen. Het fijne aan de nachtkasten die vast aan het bed zitten is dat het minder ruimte in beslag neemt. Het toevoegen van deze accessoires brengen wel kosten met zich mee. Een dergelijke nachtkast kost €250,- per kant. Je kunt namelijk kiezen voor een kastje links, rechts of aan beide kanten.

Auping hockers

De Auping hockers, ook wel poefs, zijn veelzijdig. Je kunt een poef gebruiken als tafeltje, maar ook als kastje. Je kunt er zelfs even op zitten! Onze poefs zijn rond, stralen veel uit, zijn comfortabel om op te zitten en zijn verkrijgbaar in alle 95 kleuren. Je kunt alle kleuren met elkaar matchen en ervoor zorgen dat je kamer de uitstraling heeft van één geheel. De hocker is 42 centimeter hoog en bevat een diameter van 40 centimeter en is beschikbaar vanaf €295,-.

Veelgestelde vragen over Auping nachtkasten