Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Half hoogslapers met bedtent

Lees meer
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een half hoogslaper met bedtent koop je eenvoudig en snel bij HBeds. Onze half hoogslapers zijn een must voor de kinderkamer. Met een half hoogslaper bespaar je ruimte in de slaapkamer, waardoor je eenvoudig meer spullen in de kinderkamer kunt plaatsen. Onder de half hoogslaper zelf kun je eenvoudig een bureau kwijt of kastje kwijt. Wij hebben het grootste online assortiment half hoogslapers. Ook zijn onze half hoogslapers gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw, waardoor je profiteert van een duurzaam product.

Soorten bedtenten

Een bedtent half hoogslaper vinden veel kinderen geweldig. Het is letterlijk een tentje op het bed, waardoor je kind het gevoel heeft in zijn of haar eigen slaapkamer te kamperen. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten bedtenten. Zo heb je de keuze uit bedtenten voor jongens en voor meisjes. Zoek je een stoere bedtent of een lieflijke bedtent? In ons assortiment heb je snel de half hoogslaper met bedtent gevonden die je zoekt.

Bedtent voor een half hoogslaper kopen bij HBeds

Bestel nu een half hoogslaper met bedtent bij HBeds en profiteer van een snelle verzending. Als je direct je bestelling plaatst, ontvang je de half hoogslaper binnen 8 werkdagen thuis! Je kind kan er zo meteen van genieten. Wil je meer informatie over onze bedtent met half hoogslapers of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen ervoor zorgen dat je snel het ideale bed voor jouw kind gevonden hebt. Kies ook voor onze duurzame bedtent met half hoogslaper!