Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Norma Hotel Chique

Lees meer
Filters
Merk
Norma Hotel Chique
Categorie
Boxsprings
Model
Continental
Dawn
Ghost
Mirage
Phantom Royal
Shadow
Vanquish
Vanquish Royal
Vantage Royal
Kleur
Prijs

Norma Hotel Chique verzekert je van een luxueuze slaapervaring met haar boxsprings. Sinds 1884 staat Norma garant voor kwaliteit. Met meer dan 135 jaar aan opgebouwde expertise, verzekert Norma je van een welverdiende nachtrust. Met de ambachtskunst en het gebruik van de beste materialen staat Norma Hotel Chique garant voor deze belofte. Bij Hotel Chique draait alles om vakmanschap, een goede slaapervaring en een blinkend design.

Norma Hotel Chique boxsprings

Bij Norma Hotel Chique boxsprings wordt luxe slapen gewaarborgd door elegante en chique designs van de boxspring modellen, met het slaapcomfort wat je daarbij mag verwachten. Alle gebruikte materialen bij de Norma Hotel Chique boxsprings zijn getest en dragen zorg voor duurzaamheid. Zo worden er massief houten frames gebruikt, topkwaliteit foam, kwalitatieve veren en de al bekende gepatenteerde Combispring kern. Dit zorgt er voor dat de boxsprings van Norma Hotel Chique garant staan voor de beste drukverdeling, ondersteuning en ventilatie.

Waarom een boxspring van Norma Hotel Chique?

Er zijn diverse redenen waarom de Hotel Chique lijn van Norma met kop en schouders boven veel concurrerende merken uitsteekt. Dit begint al bij de garantie. Zo krijg je bij de Hotel Chique boxsprings van Norma 25 jaar garantie op framebreuk en 10 jaar garantie op draadbreuk. Hiermee ben je gegarandeerd van lang plezier van je boxspring zonder zorgen.

De Hotel Chique boxsprings van Norma zijn een Europees fabricaat en worden hiermee handmatig gefabriceerd in Europa. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals massief hout, het best geteste foam en thermisch geharde veren. Wie kiest voor Norma Hotel Chique boxsprings kiest voor kwaliteit in een mooi jasje.