Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Pullman outlet

Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Filters
Merk
Pullman
Categorie
Outlet
Toppers outlet
Matrassen outlet
Model
Goldline
Silverline
Silverline Comfort
Kleur
Prijs

Toont alle 9 resultaten

Op zoek naar een boxspring en/of matras van topkwaliteit? Dan kom je al snel bij Pullman terecht. Dit merk geniet een uitstekende reputatie en heel wat mensen komen dan ook af op onze Pullman outlet om dit topmerk tegen een sterk verlaagde prijs op de kop te tikken. Bij hbeds.nl verkopen we immers heel wat showroommodellen in onze Pullman outlet. Stuk voor stuk Pullman boxsprings en matrassen in uitstekende staat die enkel dienst hebben gedaan in de showroom en waar we een flink stuk van de prijs van afdoen. Zo haal jij een perfect bed in huis, voor veel minder geld. Wedden dat je eens zo goed slaapt nadat je een voordelige boxspring uit de Pullman outlet in huis hebt gehaald? En wees gerust er is keuze zat, dus je vindt vast wel het perfecte bed of matras in onze outlet. Regelmatig komen er ook nieuwe modellen bij, dus geregeld een kijkje nemen in onze Pullman outlet loont zeker en vast de moeite.

Showroommodellen van Pullman

Hoe we aan al de Pullman showroommodellen komen? Om fris te blijven moeten we geregeld onze showroommodellen vervangen. Omdat de Pullman showroommodellen niet meer nieuw zijn, neemt de fabrikant ze niet terug en wij kunnen ze wegens plaatsgebrek onmogelijk laten staan. We kiezen er dan ook bewust voor om onze Pullman showroommodellen tegen een prikje te verkopen in onze Pullman outlet. Op die manier geven we een kwalitatieve boxspring die nog perfect in orde is een tweede leven. Wij moeten plaats maken voor nieuwe modellen en jij kan er je voordeel mee doen. Al onze showroommodellen van Pullman werden grondig geïnspecteerd en enkel de boxsprings in perfecte staat leveren we uit aan klanten. Weet trouwens dat je ook op een Pullman showroommodel 90 dagen omruilgarantie hebt. Ben je niet 100% tevreden, dan kan je je boxspring nog altijd inwisselen. Wij komen het Pullman showroommodel bij je thuis leveren en monteren. Zo kan jij meteen genieten van je nieuwe boxspring. Zit je nog met vragen dan zorgen wij snel en vakkundig voor de antwoorden, onze klantendienst staat steeds voor je klaar.

Waarom kiezen voor Pullman?

Pullman is een op en top Nederlands merk van boxsprings en matrassen. De boxspring van Pullman worden volledig afgestemd op je lichaam en bestaan uit puur Nederlands vakmanschap. De unieke InSide pocketvering staat garant voor en goede slaaphouding en een geweldige nachtrust. Het merk kwam in 1937 vanuit de States naar de Nederlandse markt. In de States was het bedrijf actief in treinstellen en ontwikkelde het een bijzondere slaapcoupé. De kennis en kunde werd overgebracht op Nederlandse vaklui. Ondertussen is het merk al meer dan 80 jaar actief in Nederland en heeft het een onberispelijke reputatie. Meer dan 130 vakmensen werken in Nederland aan de Pullman boxsprings en matrassen. Alle matrassen en boxsprings van Pullman worden met de hand gemaakt en uitgebreid getest in het sleeplab in Zwitserland. Je kan dus zeker zijn van de kwaliteit.

Pullman kopen bij HBeds.nl

Wil je een geweldige Pullman boxspring en mag het een Pullman showroommodel zijn? Dan kan je niet beter zitten dan bij ons. Al onze showroommodellen in onze Pullman outlet gaan met een stevige korting de deur uit. Kortingen tot zeventig procent zijn mogelijk en dit op perfecte bedden met garantie. Bovendien doe je zaken met een Nederlands bedrijf. Al heel wat jaren hebben we onze sporen verdiend in het verkopen van Pullman boxsprings en matrassen. Bestel je een boxspring bij hbeds.nl, dan kan je ook letterlijk en figuurlijk op beide oren slapen. Neem een kijkje, scoor die korting en haal een top bed in huis.