Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Nachtkasten aanbiedingen

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
33x40x60 cm
Merk
Auping
HBeds
Kleur
Prijs

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat we een rustige, opgeruimde omgeving nodig hebben om zelf volledig te kunnen ontspannen. Anders gezegd: een rommelige omgeving zorgt ervoor dat het ook een rommeltje blijft in ons hoofd. Het is dus van belang om de slaapkamer zo eenvoudig mogelijk in te richten en er niet te veel rommel te laten slingeren. Met nachtkastjes naast je bed zorg je ervoor dat je allerlei spulletjes binnen handbereik hebt, zonder dat het rommelig oogt. Scoor in onze outlet een mooi nachtkastje in de aanbieding en maak van jouw slaapkamer een overzichtelijk geheel. Het zal je nachtrust zeker ten goede komen.

Nachtkastjes uitverkoop

Nachtkastjes zijn er in vele soorten en maten. Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk om precies te weten hoeveel ruimte je in de slaapkamer beschikbaar hebt. Meten is weten! Bij een eenpersoonsbed kun je meestal volstaan met één nachtkastje, bij een tweepersoonsbed is het vaak mooier om er twee nachtkastjes neer te zetten. Naast nachtkastjes die je op de grond zet kun je ook kiezen voor zwevende nachtkastjes. Deze bevestig je aan je muur of aan je bed. Dit geeft een zeer luxe uitstraling.

Verschillende materialen waar je uit kunt kiezen

Je hoeft geen interieurstylist te zijn om te begrijpen dat de uitstraling van je nachtkastje goed moet passen bij de rest van de slaapkamerinrichting. Hoe meer het meubilair van je slaapkamer eenheid uitstraalt, hoe rustiger het beeld wordt. De toegepaste materialen leveren daar zeker een belangrijke bijdrage aan. Verschillende materialen leveren ook een verschillend eindresultaat op. Veelal zijn nachtkastjes gemaakt van hout, maar de ene houtsoort is de andere niet. Er valt heel wat te kiezen en het belangrijkste is natuurlijk dat je dicht bij je eigen persoonlijke voorkeuren blijft.

Nachtkastjes outlet van HBeds.nl

Het aanbod op het gebied van nachtkastjes in de outlet van hbeds.nl varieert sterk. Het is namelijk afhankelijk van welke meubelen beschikbaar komen vanuit de showroom. Ons advies luidt dus om regelmatig even terug te komen, zodat je de nieuwe items kunt spotten. Een nuttige tip bij het kiezen van een nachtkastje is te bekijken in hoeverre je eventuele bekabeling erin kunt wegwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oplader van je mobiele telefoon of de aansluitkabel van je elektrische wekkerradio. Die snoeren wil je liever niet in het zicht hebben, dus check dat even!

Toch liever een nieuw exemplaar?

De nachtkasten uit onze outlet zijn in 100% nieuwstaat. De nachtkasten zijn eerder gebruikt als showroommodel of retour gestuurd. HBeds controleert de nachtkasten volledig voor de verkoop en blaast ze vervolgens een nieuw leven in.

Toch liever volledig nieuwe nachtkasten? Ook dat bieden we aan in de webshop. Kies een nieuw nachtkastje uit ons ruime assortiment!