Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Auping boxsprings

Auping staat van oudsher bekend om haar bedden, echter voert Auping ook een prachtige collectie boxsprings. De collectie van Auping telt 4 verschillende boxsprings welke volledig naar wens te personaliseren zijn in design en gewenst comfort.

In het centrum van Gouda vind je de HBeds showroom. In onze 850 m2 showroom presenteren wij de gehele boxspring collectie van het merk Auping. Als officiële Auping dealer geven we jou graag vrijblijvend advies. Maak een afspraak of kom binnenlopen.

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
80x200 cm
80x210 cm
80x220 cm
90x200 cm
90x210 cm
90x220 cm
100x200 cm
100x210 cm
100x220 cm
120x200 cm
120x210 cm
120x220 cm
140x200 cm
140x210 cm
140x220 cm
160x200 cm
160x210 cm
160x220 cm
180x200 cm
180x210 cm
180x220 cm
200x200 cm
200x210 cm
200x220 cm
Merk
Auping
Model
Criade
Kiruna
Original
Revive
Verstelbaarheid
Vlak
Elektrisch
Opbergruimte
Nee
Kleur
Materiaal
Kunstleer
Stof
Prijs

Auping staat van oudsher bekend om haar bedden, echter voert Auping ook een prachtige collectie boxsprings. De collectie van Auping telt 4 verschillende boxsprings welke volledig naar wens te personaliseren zijn in design en gewenst comfort.

In het centrum van Gouda vind je de HBeds showroom. In onze 850 m2 showroom presenteren wij de gehele boxspring collectie van het merk Auping. Als officiële Auping dealer geven we jou graag vrijblijvend advies. Maak een afspraak of kom binnenlopen.

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Laat je dromen uitkomen in onze Auping boxsprings! Als je fan bent van een zachte, dikke bodem voorzie je jezelf van je wensen en behoeften bij het aanschaffen van een Auping boxspring. Een goede nachtrust is natuurlijk van essentieel belang en daar kunnen wij jou bij helpen. Kies voor een boxspring en word de komende jaren fris en fruitig wakker. Wij zijn trots op de vier modellen van Auping die wij in onze catalogus hebben en zullen je voorzien van alle benodigde informatie.

Wat maakt Auping boxsprings uniek?

Een boxspring lijkt op het eerste gezicht een uniform concept, maar in werkelijkheid varieert de kwaliteit en innovatie enorm tussen verschillende merken. Auping, als toonaangevend A-merk, legt de nadruk op innovatie, onderscheid en uitmuntende kwaliteit. De boxsprings van Auping staan bekend om hun buitengewoon hoge ventilatiecapaciteit, dankzij de constructie op basis van een spiraalbodem. Dit betekent dat elke Auping boxspring is voorzien van een massieve en uiterst goed ventilerende spiraalbodem aan de onderkant, waardoor ze ongeëvenaard zijn in ventilatie. In tegenstelling hiermee eindigen boxsprings van andere merken vaak met harde platen of latten, die meer warmte vasthouden.

Naast deze technologische innovatie onderscheiden Auping boxsprings zich ook in de elektrische opties. Klanten kunnen kiezen uit een vlakke boxspring, Smart Base 1M, Smart Base 2M en Smart Base 3M, waarbij het cijfer correspondeert met het aantal motoren in de boxspring. Bijvoorbeeld, een Smart Base 3M biedt niet alleen verstelbare hoofd- en voeteneinden, maar de derde motor zorgt ook voor extra comfortabele neksteun.

Auping boxspring modellen

Er zijn een aantal Auping boxsprings die wij aanbieden, namelijk: Original, Revive, Criade en Kiruna. Wij zullen je voorzien van meer informatie over deze producten. Je hebt de keuze uit verschillende lengtes, breedtes en hoogtes, normale en elektrische bedbodems en meerdere (top)matrassen. Onze modellen bieden jou de mogelijkheid om er zeker van te zijn dat je boxspring goed past in de slaapkamer en dat je altijd een goede nachtrust zal hebben. Lees verder voor meer informatie over onze modellen.

Auping Original boxspring

Als je altijd het gevoel zou willen hebben dat je in bed zweeft, is de Auping Original de boxspring voor jou. Door het design van de poten, authentiek ontwerp en gedetailleerde accenten is de Original een echte klassieker. Alle onderdelen samen vormen één geheel en dit bevordert de kwaliteit van je slaap. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en je kan met behulp van de vele hoofdborden je eigen twist geven aan je boxspring. De elektrisch verstelbare bodems zorgen er ook voor dat je altijd in een houding kunt liggen die jou het best ligt.

Auping Revive boxspring

Het best betaalbare model van Auping is de Auping Revive. De Auping Revive boxspring is beschikbaar in vijf maten: 140×200, 160×200, 160×210, 180×200 en 180×210. Het wordt geleverd met twee aparte spiraalbodems en bij de 140×200 variant met één matras. Het matras heeft pocketveren met drie comfortzones en een speciale ventilatiebodem voor frisheid. Optioneel is een topmatras verkrijgbaar voor extra comfort en gebruiksgemak. Het Auping Revive model is het nieuwste boxspringmodel van Auping, waarmee Auping haar circulaire visie wederom in praktijk uitbrengt.

Auping Criade boxspring

Voor een elegante boxspring maak je met de Auping Criade de juiste keuze. Dit is een uniek product en de vele verschillende stoffen maken het mogelijk om je eigen draai te geven aan je nieuwe boxspring. De Criade beschikt over een goede ventilatie en de pocketveren maken het goed mogelijk om zelfs de onrustige slapers onder ons goed te laten draaien in de nacht. De opbouw van je boxspring is belangrijk en bovenop je matras kun je kiezen voor een extra topper, dan hebben we het niet eens over jou!

Auping boxspring in de showroom

Auping Kiruna boxspring

De Auping Kiruna is met afstand ons meest luxe boxspring. De uitstraling is stijlvol, elegant en is gemaakt uit natuurlijke onderdelen. De Kiruna heeft een eigen unieke matras met niet 5, ook niet 6, maar 7 zones! Je lichaam wordt zodanig ondersteund, dat je beter zal slapen dan ooit. De ventilatie is uitstekend, je kunt de hele nacht door draaien in bed, je boxspring straalt klasse uit en keuze is reuze als het gaat om de kleurencombinaties en hoofdborden.

Veelgestelde vragen over Auping boxsprings

Gratis bezorging & montage

Gratis levering en montage door heel Nederland en België.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen de scherpste prijs, elders goedkoper? laat het ons weten.

Grote fysieke showroom

Kom proefliggen in onze 850 m2 showroom in het centrum van Gouda.

Eigen bezorgservice

Middels onze eigen bezorgservice bezorgen we snel en professioneel.