Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Half hoogslapers

Half hoogslaper: deze slimme oplossing biedt niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook ruimte voor avontuurlijke activiteiten eronder. Onze half hoogslapers combineren functionaliteit met een speels ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor kleine avonturiers.

Personaliseer de half hoogslaper met verschillende kleuren en accessoires voor een unieke uitstraling die past bij de persoonlijkheid van jouw kind. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, staan onze deskundige teamleden klaar om te helpen.

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bedtent
Glijbaan
Hekjes
Merk
Hoppekids
Vipack
Leeftijd
10 jaar +
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Landelijk
Scandinavisch
Speels
Thematisch
Thema
Geen thema
Bouw
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Sprookjes en Fantasie
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

Half hoogslaper: deze slimme oplossing biedt niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook ruimte voor avontuurlijke activiteiten eronder. Onze half hoogslapers combineren functionaliteit met een speels ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor kleine avonturiers.

Personaliseer de half hoogslaper met verschillende kleuren en accessoires voor een unieke uitstraling die past bij de persoonlijkheid van jouw kind. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, staan onze deskundige teamleden klaar om te helpen.

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Half hoogslapers gezocht? Bij HBeds kun je terecht voor het meest uitgebreide aanbod half hoogslapers. De ideale half hoogslaper voor je peuter heb je snel bij ons gevonden. Een half hoogslaper zorgt ervoor dat je ruimte bespaart, waardoor je kindje meer ruimte overheeft om in de slaapkamer te spelen. Ook slapen peuters graag in een half hoogslaper, omdat ze lekker kunnen klimmen en klauteren. Via het trappetje klimmen ze zo hun bed, wat veel kinderen echt helemaal geweldig vinden. Onze half hoogslapers staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen. Ook betaal je altijd de scherpste prijs bij HBeds.

Wat is een half hoogslaper?

Half hoogslapers zijn speciale bedden waarbij iemand via de trap in zijn of haar bed komt. Ook kun je onder het bed eenvoudig een kast, bureau of iets anders plaatsen. Je kunt er ook een leuke speelruimte onder creëren voor je kind. Veel mensen kiezen voor kinderbedden zoals een half hoogslaper om ruimte te besparen. Met een half hoogslaper voor je peuter heb je meer ruimte in de kinderkamer. Ook heeft dit als groot voordeel dat deze eenvoudig op te maken is. Je kunt staand eenvoudig het matras omdraaien en het bed verschonen. Zo ben je binnen een mum van tijd klaar.

Afmetingen van half hoogslapers

Half hoogslapers zijn ook kinderbedden. Doorgaans is een kinderbed 90×200 cm groot. Echter kunnen half hoogslapers ook verschillende afmetingen hebben. Stem de half hoogslaper op je peuter en zijn of haar lengte en behoeften af en kijk daarna pas naar een passend design.

Half hoogslaper formatenPrijzenPrijs kindermatrasPrijs bedtent
Half hoogslapers 70×160 cmVanaf €229,00€165,00€129,00
Half hoogslapers 90×200 cmVanaf €289,00€218,00€159,00
Half hoogslapers 120×200 cmVanaf €939,00€195,00
Half hoogslapers, formaten en prijzen 2023

Voordelen half hoogslaper

Half hoogslapers zijn perfect als je een kleine slaapkamer met laag plafond hebt. Je kind kan er perfect in slapen en ook fijn onder de half hoogslaper spelen. Je kunt er een knus hoekje onder creëren waar je kind lekker een boekje kan lezen, kan spelen met zijn of haar speelgoed of even lekker tot rust kan komen. Je bespaart ruimte en creëert dus extra ruimte, omdat je veel met de ruimte onder de half hoogslaper kunt doen.

Half hoogslapers voor peuters en kinderen

Een half hoogslaper bespaart niet alleen ruimte, maar heeft nog diverse andere voordelen te bieden. Zo hebben wij kinderbedden die voorzien zijn van diverse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan lades of opbergvakken. Ook hebben we half hoogslapers compleet met bureau erin verwerkt. Zoek je een half hoogslaper voor je peuter in een bepaald thema? Wij hebben bedden in diverse thema’s waardoor en voor jouw peuter of kind altijd een leuk en geschikt bed te vinden is een thema dat precies bij jouw zoontje of dochter past.

Half hoogslaper modellenLengtematenBreedtematenPrijzen
Half hoogslapers met bureau160 cm, 200 cm70 cm, 90 cm, 120 cmVanaf €999,00
Half hoogslapers met glijbaan160 cm, 200 cm70 cm, 90 cm, 120 cmVanaf €689,00
Half hoogslapers met bedtent160 cm, 200 cm70 cm, 90 cmVanaf €229,00
Verschillende typen half hoogslapers, formaten en prijzen 2023

Vanaf welke leeftijd half hoogslapers?

Een half hoogslaper kinderbed is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Bij dit type bed hoeven ze niet hoog te klimmen, maar hebben ze toch een leuk bed waar ze veel plezier mee hebben. Aan kinderen onder de 6 jaar wordt de half hoogslaper niet aangeraden. Dit omdat kinderen veel op en rondom het bed spelen en de kans groter is dat een kleiner kind valt en zich bezeert. Wil je zeker zijn van optimale veiligheid voor je kindje, dan raden wij het aan pas een half hoogslaper te kopen als je kindje 6 jaar geweest is.

Half hoogslaper of hoogslaper?

Koop je een half hoogslaper voor je peuter of toch een gewone hoogslaper? Een half hoogslaper kun je het beste kopen voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit geldt tevens voor hoogslapers. Met een half hoogslaper hoeven ze niet hoog te klimmen. Al onze half hoogslapers beschikken over uitvalbeveiliging, zodat je zeker weet dat je kindje niet uit bed valt en veilig kan slapen. We hebben ook uitvoeringen met glijbaan. Veel kinderen houden ervan om lekker uit bed te kunnen glijden en dit telkens weer te herhalen. Met een half hoogslaper met glijbaan doe je je kind pas echt een groot plezier. Bekijk ook eens welke mooie half hoogslapers met glijbaan wij te bieden hebben.

Half hoogslaper kopen bij HBeds

Bekijk onze half hoogslapers en bestel vandaag nog een half hoogslaper voor je kind! Op onze website vind je snel de half hoogslaper die het beste bij je kind past. Neem een kijkje met je kind tussen ons assortiment en kies meteen jullie favoriete bed uit. Wil je meer informatie over onze kinderbedden of wil je geadviseerd worden, zodat je ook echt het juiste kinderbed bestelt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team helpt je graag verder, zodat je het bed hebt waar jouw kind lang van geniet. Kies ook voor de half hoogslapers van HBeds en ga voor een mooi bed van topkwaliteit voor jouw kindje.

Veelgestelde vragen over half hoogslapers