Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Topper aanbiedingen

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
Merk
Auping
Caresse
M line
Pullman
Tempur
Type
Zonder split
Met split
Prijs

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

De topper, ook wel genoemd het topmatras of het topdekmatras, is de bovenste laag van een boxspring. Het is dus feitelijk het matras waarop je ligt. Eronder bevindt zich een dikker boxspringmatras, dat onderdeel uitmaakt van de totale constructie. Je zou ervoor kunnen kiezen om de topper weg te laten en te kiezen voor witte matrassen, maar doorgaans kiest men hier niet voor. Een topper biedt je namelijk meer ligcomfort en beschermt de levensduur van de boxspringmatrassen en dat is natuurlijk uiteindelijk waarom alles draait.

Je kunt goedkope toppers van topkwaliteit vinden in onze outletshop. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt, maar wel de kwaliteit hebt die je wenst van een A-merk zoals bijvoorbeeld Auping. Immers, je ligt er uiteindelijk elke nacht weer op te slapen. Dan is het wel zo belangrijk om van het ultieme slaapcomfort te kunnen genieten. Alleen dan is je lichaam goed in staat om zich op te laden voor de volgende dag.

Diverse typen topmatrassen in onze topper outlet

Los van het feit dat de toppers in al deze maten verkrijgbaar zijn, zit het verschil vooral in de gebruikte materialen. Het is zinvol om hier uitgebreid bij stil te staan, zodat je uiteindelijk de juiste keuze maakt. Slaap er gerust een nachtje over! Houd bij het maken van je keuze ook rekening met het type boxspring dat je gebruikt. Is dat bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar exemplaar, weet dan dat er speciale toppers zijn met een split aan het hoofdeinde. Hiermee bereik je dat jij en je partner het bed onafhankelijk van elkaar kunnen verstellen, zonder dat de topper de bewegingsvrijheid van de constructie afremt. De split zorgt ervoor dat dit gedeelte van de topper gewoon mee gaat met het bewegende deel van je bed.

Koudschuim topper

Vaak wordt gedacht dat de term koudschuim refereert aan het feit dat een topper van dit materiaal koeler aanvoelt, maar dat is een misverstand. De term houdt verband met het productieproces, waarbij de vloeibare substantie in koude mallen wordt gegoten om het uiteindelijke product te creëren. Overigens is het wel zo dat dit type matras koel aanvoelt in bed. Mensen die het snel koud hebben gedurende de nacht, kunnen beter niet voor dit type topper kiezen.  Bij een koudschuim topper zul je nauwelijks te maken hebben met kuilvorming, terwijl het product prima ventilerende eigenschappen heeft. Niet voor niets is de koudschuim topper het meest verkochte type dekmatras.

Latex topper

In tegenstelling tot koudschuim is latex een natuurproduct en alleen al daarom zeer populair om als materiaal voor een topper te gebruiken. Latex toppers zijn bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van bepaalde allergieën, omdat het bacteriën, schimmels en huisstofmijt weert. Let wel, er zijn ook mensen die juist allergisch zijn voor latex, dus dat is wel iets om rekening mee te houden. Naast de vele voordelen heeft latex ook nadelen: het ventilerende vermogen is niet groot en latex kan slecht tegen het zout in ons transpiratievocht. Onder invloed van zout zal het materiaal na verloop van tijd gaan uitharden.

Traagschuim topper

Net als koudschuim is traagschuim een synthetisch product. Het verschil is echter dat traagschuim wat warmer kan aanvoelen, omdat het snel de temperatuur van ons eigen lichaam aanneemt. Daar waar het lichaam warmer is, zal het materiaal soepeler worden, waardoor het lichaam ontlast wordt. Traagschuim toppers zijn een uitstekende keuze wanneer je kiest voor optimaal ligcomfort. Niet voor niets wordt traagschuim veelal in ziekenhuizen toegepast om doorliggen te voorkomen. Het product is overigens oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en pas later ontdekt als geschikte toepassingen voor de fabricage van toppers.

Goedkope toppers in de outlet van HBeds.nl

Voor een goede topdekmatras-aanbieding hoef je niet verder te zoeken. In de topper outlet van hbeds.nl vind je ze in alle prijsklassen. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met volledige garantie, maar als enige verschil dat ze al enige tijd op een boxspring in onze showroom hebben gelegen. Doordat we uitsluitend producten van A-merken verkopen, hoef je over de kwaliteit van zo’n topmatras aanbieding nooit bezorgd te zijn. Vele tevreden klanten gingen je voor! Toch liever een nieuwe topper? Bekijk dan onze nieuwe collectie.

Wist je overigens dat je, door een topper te gebruiken, de gebruiksduur van het onderliggende matras verlengt? Dus scoor zo’n topper aanbieding en gun jezelf jarenlang een onbezorgde nachtrust. Vergeet niet: een goed bed vormt de basis voor een gezond leven. Onderschat het belang van een goede nachtrust niet en kies voor de vertrouwde kwaliteit van hbeds.nl. Het verschil merk je elke ochtend!