Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Peuterbedden met hek

Lees meer
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een peuterbed met hekje bestellen? Bij HBeds kun je terecht voor een ruime collectie peuterbedden. Wanneer je kindje nog niet in een normaal kinderbed kan slapen, is een peuterbed met hek een uitkomst. Dit bed is geheel afgestemd op het slaapgedrag van je kindje, waardoor hij of zij niet snel uit bed valt. Onze peuterbedden worden gemaakt van hout dat van de duurzame bosbouw komt, waardoor je zeker bent van een peuterbed met hekje dat lang meegaat.

Peuterbedden met valbeveiliging

Ons peuterbed met hekje biedt de beste valbeveiliging voor je kindje. Onze bedden van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Ook hebben ze het ‘Nordic Swan Ecolabel. Dit staat voor een duurzame productie waarbij zoveel mogelijk circulaire modellen zijn toegepast. Hierdoor draag je zelf ook bij aan een beter milieu, omdat je een product koopt dat zo duurzaam mogelijk geproduceerd is.

De voordelen van een peuterbed met hekje

Een peuterbed met hek heeft diverse voordelen te bieden. Zo zijn de zijkanten doorgaans hoger en hebben de meeste bedden een valhekje. Door voor een peuterbed met hek te kiezen, maak je het voor je peuter eenvoudiger om over te gaan van een ledikant naar een groter bed. Dit komt doordat dit bed het beste bij peuters past en hen veiligheid en geborgenheid biedt.

Peuterbed kopen bij HBeds

Bestel nu een peuterbed met hekje bij HBeds. Als je vandaag nog je bestelling plaatst, heb je het peuterbed binnen 8 werkdagen al in huis. Hierdoor kan je peuter meteen beginnen met wennen aan een groter bedje. Wil je meer informatie over ons peuterbed of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team helpt je graag verder met het samenstellen van het ideale peuterbed. Met ons peuterbed met hekje heb je altijd een bed van duurzame kwaliteit voor jouw peuter!