Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Peuterbedden zwart

Lees meer
Filters
Afmeting
90x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een peuterbed in het zwart kopen? Een zwart peuterbed heb je snel gevonden in het uitgebreide assortiment van HBeds. Wij verkopen verschillende soorten peuterbedden. Kenmerkend voor HBeds is onze hoge kwaliteit bedden en scherpe prijzen. Wanneer je kindje nog niet in een eenpersoons kinderbed kan slapen, is ons peuterbed het ideale tussenbed voor jouw kleintje. Hierdoor zal je kindje veel veiligheid en geborgenheid ervaren en heerlijk slapen. Onze bedden zijn duurzaam geproduceerd van hout dat uit de duurzame bosbouw komt. Het ‘Nordic Swan Ecolabel’ waar de bedden van voorzien zijn, duidt aan dat er tijdens de productie zoveel mogelijk circulaire modellen zijn gebruikt. Hierdoor ben je zeker van een peuterbed dat lang meegaat en ook nog eens het milieu minder belast.

Verschillende kleuren beschikbaar

Ons zwarte peuterbed is beschikbaar in diverse kleuren, afmetingen en modellen. Zo kun je kiezen voor een neutraal zwart peuterbed, maar ook voor een bed in een speciaal thema. Denk aan stoere auto’s of prinsessen. Of wat dacht je van een bijzonder bed zoals een half hoogslaper met glijbaan? Kies voor peuters bij voorkeur voor een half hoogslaper. Dit is de veiligste optie. Er zijn zoveel opties mogelijk als je een comfortabel peuterbed zoekt. Bekijk eens ons uitgebreide assortiment peuterbedden en kies meteen het best passende bedje voor de kinderkamer uit.

Zwarte peuterbedden van HBeds

Bestel snel een peuterbed in het zwart online en profiteer van een verzending binnen 8 werkdagen. Zo kan je kindje snel zijn of haar nieuwe bedje in en heb je een peuterbed dat lang meegaat en bruikbaar blijft voor een broertje of zusje. Wil je meer weten over onze peuterbedden of heb je andere vragen? Schroom dan niet om contact met onze medewerkers op te nemen. Wij voorzien je graag van advies, zodat je snel het ideale zwarte peuterbed voor jouw peuter kunt bestellen.