Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Auping matrassen

Auping matrassen zijn uitstekend vanwege hun optimale ventilatie, comfort en de mogelijkheid tot personalisatie op basis van individuele lichaamsbouw. Auping matrassen in verschillende prijsklassen, geschikt voor iedere portemonnee.

In onze showroom in hartje Gouda hebben wij alle matrassen van Auping gepresenteerd. Benieuwd naar welk matras het beste bij jou past? Maak online of telefonisch een afspraak en kom proefliggen in de showroom, of ontvang advies op afstand.

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
70x190 cm
70x200 cm
70x210 cm
70x220 cm
80x190 cm
80x200 cm
80x210 cm
80x220 cm
90x190 cm
90x200 cm
90x210 cm
90x220 cm
100x190 cm
100x200 cm
100x210 cm
100x220 cm
120x190 cm
120x200 cm
120x210 cm
120x220 cm
140x190 cm
140x200 cm
140x210 cm
140x220 cm
150x190 cm
150x200 cm
150x210 cm
150x220 cm
160x190 cm
160x200 cm
160x210 cm
160x220 cm
180x190 cm
180x200 cm
180x210 cm
180x220 cm
200x190 cm
200x200 cm
200x210 cm
200x220 cm
Merk
Auping
Model
Adagio
Elite
Elysium
Evolve
Inizio
Revive
Hardheid
Zacht
Medium
Stevig
Type
Pocketvering
Prijs

Auping matrassen zijn uitstekend vanwege hun optimale ventilatie, comfort en de mogelijkheid tot personalisatie op basis van individuele lichaamsbouw. Auping matrassen in verschillende prijsklassen, geschikt voor iedere portemonnee.

In onze showroom in hartje Gouda hebben wij alle matrassen van Auping gepresenteerd. Benieuwd naar welk matras het beste bij jou past? Maak online of telefonisch een afspraak en kom proefliggen in de showroom, of ontvang advies op afstand.

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Ervaar je beste nachtrust op onze Auping matrassen! Met in totaal 6 verschillende matrassen in diverse prijsklassen en comfortniveaus, heeft Auping een matras dat aansluit bij elke budgetcategorie en behoefte. Auping maakt gebruik van diverse technieken om haar matrassen optimaal af te stemmen op de wensen en behoeften van haar klanten. Als klant kun je kiezen tussen verschillende hardheden van een matras, en bij de nieuwste generatie matrassen kun je zelfs een matras met een bodyprofiel samenstellen dat perfect past bij jouw lichaamsbouw. Zo geniet je van het ultieme comfort met jouw Auping matras.

Auping pocketvering matrassen

De pocketvering die wordt gebruikt in Auping matrassen, en natuurlijk ook in Auping boxsprings, behoort tot een van de meest geïnnoveerde pocketveringtechnologieën op de markt. Met de Dynamic Progressive Pocket Springs (DPPS) constructie, hoeven Auping matrassen nooit meer te worden gedraaid. Hoewel sommige mensen hier misschien vragen bij stellen of het als een probleem zien, kunnen we u met 100% zekerheid geruststellen dat deze technologie voorkomt dat het matras gaat inzakken. Het is zelfs sterker dan constructies die wel gedraaid moeten worden.

Elke pocketveer wordt afzonderlijk verpakt in een jute stoffen zakje, waardoor elke veer meebeweegt met het lichaam en zorgt voor optimale ondersteuning en aanpassing. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige drukverdeling, waardoor elk deel van het lichaam wordt ondersteund. Dit voorkomt verstoringen die kunnen leiden tot wakker worden en dieper in de REM-slaap terechtkomen, wat resulteert in een meer uitgeruste ochtend. Auping maakt ook gebruik van comfortzones binnenin elk Auping matras, wat resulteert in optimaal comfort. Zelfs in de vernieuwde circulaire collectie van Auping matrassen gaan we nog een stap verder, met de mogelijkheid om een bodytype te kiezen dat het beste past bij jouw postuur voor de meest persoonlijke aanpassing.

Hoe kies je de juiste hardheid?

Het kiezen van de juiste hardheid lijkt misschien een lastige beslissing, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Alle Auping matrassen zijn namelijk voorzien van 3 hardheden die zijn afgestemd op een minimale en maximale gewichtsklasse. We beginnen met de soft-hardheid, speciaal ontworpen voor lichtgewichten met een maximale gewichtsklasse van 50 kg. Daarna hebben we de medium-hardheid, bedoeld voor de gemiddelde gewichtsklasse, variërend van 50 kg tot maximaal 75 kg. Tot slot introduceert Auping de Firm-hardheid voor de wat zwaardere gewichten. Deze hardheid is geschikt voor een gewichtsklasse vanaf 75 kg tot een maximale gewichtsklasse van 120+ kg.

Het is belangrijk om te weten dat de hardheden niet bepalen of het matras daadwerkelijk zachter of harder aanvoelt; dit wordt bepaald door de comfortlaag. Bijvoorbeeld, als je een zacht matras wilt, hoef je niet per se voor de soft-hardheid kiezen als je een gewicht van 75 kg hebt. Het is van essentieel belang dat je de juiste hardheid kiest die past bij jouw gewichtsklasse voor de juiste ondersteuning van het lichaam. De comfortlaag, die het matras bedekt, bepaalt uiteindelijk of het matras zacht of stevig aanvoelt.

Keuzehulp hardheden circulaire collectie

Hoe kies je de het juiste bodytype?

Auping is een van de weinige toonaangevende A-merken die de keuze van een bodytype heeft geïntegreerd in zijn collectie circulaire matrassen. De matrassen: Evolve, Elysium en Elite beschikken over deze optie en behoren daardoor tot de meest ergonomische en van topkwaliteit matrassen. De keuzes voor de bodytypes zijn als volgt: X, Y, I en A. Net als bij de hardheid van het matras lijkt deze keuze misschien ingewikkeld, maar Auping heeft het eigenlijk heel eenvoudig en overzichtelijk gemaakt.

Om te beginnen moet je voor bodytype X bredere schouders en heupen hebben, aangezien de letter X zowel boven als onder een bredere punt laat zien, wat overeenkomt met je heupen en schouders. Bodytype Y is daarentegen geschikt voor mensen met smallere heupen maar aanzienlijk bredere schouders. Als je vrij smalle schouders en heupen hebt, wat we ook wel iets tenger noemen, past bodytype I perfect bij jou. Tot slot is er bodytype A, bedoeld voor mensen met smallere schouders en bredere heupen.

Zoals je wellicht hebt opgemerkt, lijkt elke opgegeven letter die past bij het bodytype erg op de vorm van het postuur. Ook zijn bepaalde bodytypes vaak meer geschikt voor mannen, terwijl andere meer voor vrouwen bedoeld zijn. Zo zien we bijvoorbeeld bodytype A vaker bij vrouwen terugkomen, omdat dames over het algemeen wat bredere heupen hebben dan heren. Aan de andere kant wordt bodytype Y vaker geassocieerd met mannen vanwege de bredere schouders.

Auping body types

Circulaire matrassencollectie van Auping

Auping behoort tot de eerste top A-merken die zijn gestart met de ontwikkeling en productie van een circulaire matrassencollectie. De aanleiding voor deze stap komt voort uit een groot probleem binnen de beddenbranche: het onvermogen om oude matrassen op een duurzame manier kwijt te raken. Het recyclen van niet-circulaire oude matrassen is een groeiend probleem, vooral gezien de toenemende bevolking in Nederland.

Auping heeft hierin ingegrepen door matrassen te creëren die volledig recyclebaar zijn. Elk materiaal dat wordt gebruikt in een matras van de circulaire collectie van Auping is 100% recyclebaar en kan worden hergebruikt bij de productie van nieuwe matrassen. Het doel van Auping is om deze circulaire benadering niet alleen toe te passen op matrassen, maar uiteindelijk op de gehele collectie. Volgens Aupings schatting zal de volledige collectie, bestaande uit matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems en toppers, tegen 2030 allemaal volledig circulair zijn. Hiermee is Auping het eerste merk met zo’n revolutionaire collectie.

Auping matras modellen

Er zijn een aantal Auping matras modellen die wij aanbieden, namelijk: Revive, Evolve, Elysium, Elite, Adagio en Inizio. We voorzien je van meer informatie per model en helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Auping Evolve

De Auping Evolve doet zijn naam zeker eer aan, want je zult slapen als nooit tevoren. Het is beschikbaar in meerdere hardheden, je kunt de matras tijk er altijd afhalen en wassen, ligt op 21 centimeter hoogte en mensen met een latexallergie hebben niets te vrezen. De bovenkant is zodanig ontwikkeld dat je een extra zachte ligging hebt en vanwege de veerkracht kun je moeiteloos draaien in bed.

Auping Elysium

De naam stamt af van het Grieks, staat voor paradijs en daar is geen woord aan gelogen. De Auping Elysium is beschikbaar in meerdere hardheden, je kunt de matras tijk er altijd afhalen en wassen, ligt op 23,5 centimeter hoogte en mensen met een latexallergie hebben niets te vrezen. Je hebt de keuze uit vier verschillende bodytypes en je ligt heerlijk zacht. Het heeft een unieke opbouw, waardoor je altijd wordt ondersteund op de juiste plek.

Auping Elite

De Auping Elite is een van de hogere matrassen die wij hebben, met een ligging van 24 centimeter. Het matras is beschikbaar in meerdere hardheden, is goed te onderhouden en de verschillende zones zorgen ervoor dat je heerlijk kunt liggen. De Elite is zelfs 20% recyclebaar. Het is gemaakt uit natuurlatex en polyester. De goede ventilatie van de Elite zorgt ervoor dat je matras heerlijk zacht aanvoelt.

Auping Revive

De Auping Revive is een innovatieve toevoeging aan de Auping-matrassencollectie met een hoogte van 19 centimeter. Met een focus op duurzaamheid en comfort biedt de Revive een circulaire oplossing. Gemaakt van hoogwaardige recyclebare materialen, past dit matras perfect in Auping’s streven om tegen 2030 de volledige collectie circulair te maken. De Auping Revive belichaamt modern design, ondersteuning en milieubewustzijn voor een goede nachtrust en een betere planeet.

Auping Elysium
Auping Elysium matras in de showroom

Auping Adagio

Italiaans voor langzaam, toepasselijk voor dit matras. Met 5 comfortzones, verschillende hardheden, een hoogte van 20 centimeter en 100% recyclebaarheid word je langzaam maar zeker verliefd op je nieuwe bed. Je kunt de matras tijk er altijd afhalen en wassen, ligt comfortabel en wordt ondersteund in je bodytype en ligzones. Je hoeft je matras met de Auping Adagio nooit meer te keren en bent de komende jaren voorzien van een heerlijk matras.

Auping Inizio

Inizio, ook wel ‘begin’ als je het vertaalt naar het Nederlands. De Auping Inizio is een heerlijk startermatras en is geschikt voor iedereen. Het matras is beschikbaar in verschillende lengtes, breedtes, hardheden en heeft een hoogte van 18 centimeter. De ligging is zacht en je matras is goed geventileerd. Je bent voorzien van een uitstekend matras voor de komende 10 jaar, waarom niet nu beginnen?

Type matrasHardhedenBodytypenPrijzen
Auping Revive matrasMediumGeen bodytypenVanaf €375,00
Auping Inizio matrasSoft, medium,
firm
Geen bodytypenVanaf €595,00
Auping Adagio matrasSoft, medium,
firm
Geen bodytypenVanaf €895,00
Auping Elite matrasSoft, medium,
firm
Body type X,
Body type Y,
Body type I,
Body type A
Vanaf €1.795,00
Auping Elysium matrasSoft, medium,
firm
Body type X,
Body type Y,
Body type I,
Body type A
Vanaf €1.395,00
Auping Evolve matrasSoft, medium,
firm
Body type X,
Body type Y,
Body type I,
Body type A
Vanaf €1.095,00
Auping matrassen assortiment 2024

Veelgestelde vragen over Auping matrassen

Gratis bezorging & montage

Gratis levering en montage door heel Nederland en België.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen de scherpste prijs, elders goedkoper? laat het ons weten.

Grote fysieke showroom

Kom proefliggen in onze 850 m2 showroom in het centrum van Gouda.

Eigen bezorgservice

Middels onze eigen bezorgservice bezorgen we snel en professioneel.