Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Stapelbedden outlet

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met matras
Met bank
Met bureau
Met hek
Kleur
Materiaal
Gecertificeerd dennenhout
Hout
Prijs

In onze stapelbedden outlet vind je prachtige stapelbedden van topkwaliteit. Stapelbedden en hoogslapers zijn twee verschillende type bedden. Ten onrechte worden deze termen vaak met elkaar verwisseld of als elkaars synoniem gebruikt. Daarom leggen we hier allereerst duidelijk uit wat het verschil is tussen deze bedden. We spreken van een stapelbed wanneer zich twee bedden boven elkaar bevinden. Dat kunnen twee eenpersoonsbedden zijn, maar ook twee tweepersoonsbedden. Ook de combinatie van een tweepersoonsbed onder en een eenpersoonsbed boven komt voor. Dit wordt ook wel een drieslaper genoemd.

Een hoogslaper is iets anders. Bij een hoogslaper is er sprake van één bed, dat zowel een eenpersoons- als een tweepersoonsbed kan zijn. Dat bed bevindt zich op een zekere hoogte, bijvoorbeeld op 1,80 meter boven de vloer. Hierdoor ontstaat onder het bed een ruimte die je kunt benutten voor het plaatsen van bijvoorbeeld een bureau of kasten. Zowel het stapelbed als de hoogslaper zijn uitermate geschikt om toe te passen in woningen waar veel mensen een relatief kleine oppervlakte met elkaar moeten delen. Ook worden dergelijke bedden vaak toegepast in logeerkamers, die dan bijvoorbeeld tevens als studeerkamer gebruikt kunnen worden.

Stapelbed aanbiedingen

Ben je op zoek naar een goede stapelbed aanbieding om je slaapkamer te kunnen inrichten? Check dan de opties in onze outletstore. Hier vind je regelmatig mooie stapelbedden met aantrekkelijke kortingen op de aanschafprijs. Dat kan, afhankelijk van het betreffende product en de hoogte van de aangeboden korting, tientallen tot zelfs honderden euro’s schelen. Voor alle stapelbed aanbiedingen geldt bovendien dat de bedden met uitstekende garantiebepalingen geleverd worden.

Stapelbedden in onze outlet

De stapelbedden in onze outlet zijn 100% in nieuwstaat en nog nooit eerder gebruikt. De stapelbedden zijn bijvoorbeeld retour gestuurd of als showroommodel gebruikt. Middels de stapelbedden outlet blazen we het leven van deze showroommodellen of retouren een nieuw leven in. De stapelbedden zijn zorgvuldig gecontroleerd en hierdoor in perfecte nieuwstaat.

Nieuw stapelbed bij HBeds bestellen?

Wil je toch liever een nieuw stapelbed aanschaffen? Bekijk dan onze ruime nieuwe collectie aan stapelbedden welke overigens ook snel geleverd kunnen worden in verschillende formaten en kleuren.