Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Caresse outlet

Lees meer
Filters
Merk
Caresse
Categorie
Outlet
Boxsprings outlet
Toppers outlet
Nachtkasten outlet
Model
1000
2000
520
620
625
730
750
815
825
830
855
880
885
895
Gold 6010
Gold 6800
Gold 6950
Gold 7010
Jubileum 3000
Jubileum 3310
Jubileum 3350
Jubileum 3800
Silver 4500
Silver 4600
Silver 4650
Silver 4700
Kleur
Prijs

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Een kwalitatieve Caresse boxspring in aanbieding? Die hebben we voor je. In onze Caresse outlet vind je heel wat showroommodellen die veel goedkoper en in aanbieding de deur uit mogen. Het gaat om Caresse boxspring showroommodellen in uitstekende staat die veel goedkoper worden aangeboden. Doe er je voordeel mee, haal een Caresse boxspring in huis en geniet van de kwaliteit van dit Nederlandse topmerk in boxsprings. Waarom zou je meer betalen als je je perfecte bed in onze Caresse outlet kan vinden? Honderden klanten gingen je al voor en vormen onze beste publiciteit.

Showroommodellen van Caresse

De showroommodellen van Caresse in aanbieding die je bij hbeds.nl vindt zijn stuk voor stuk in uitstekende staat. Het gaat om nieuwe modellen die niet gebruikt zijn en enkel in de showroom dienst hebben gedaan. Je profiteert van de Caresse aanbieding tegen een uitzonderlijk tarief. Weet dat je sowieso ook 90 dagen retourneren garantie hebt op de Caresse aanbieding en dat je dus zorgeloos een Caresse boxspring in onze Caresse outlet kunt bestellen. Wij leveren ook alle showroommodellen bij je thuis en helpen je indien gewenst zelfs bij het monteren. Al onze showroommodellen uit de Caresse aanbieding zijn zorgvuldig gecontroleerd en zijn niet in niets verschillend van nieuwe modellen. Op deze manier hopen we onze Caresse showroommodellen een tweede leven te geven en dit met een mooie Caresse aanbieding. Anders moesten we deze prachtige modellen vernietigen en dat vinden we zonde. Bij hbeds.nl zetten we in op duurzaamheid en deze oplossing past dan ook perfect in het verhaal.

Waarom kiezen voor Caresse?

Kiezen voor een Caresse boxspring is kiezen voor Nederlandse kwaliteit. Dit topmerk van Boxsprings is al jaren toonaangevend. Caresse biedt u dan ook een geweldige nachtrust. Geniet van onovertroffen comfort, een geweldige ventilatie en een fraaie vormgeving. Een bed van Caresse is een ware weldaad voor je nachtrust. Zeker als je je Caresse boxspring in aanbieding koopt in onze Caresse outlet. Koop je een Caresse in onze outlet, dan koop je kwaliteit. Het aanbod is overzichtelijk en je vindt zowat alle modellen in onze Caresse outlet en dit met kortingen die kunnen oplopen tot 50 procent en meer. Het gaat om showroommodellen in uitstekende staat die we een tweede leven willen geven. Waarom zou je een topmerk links laten liggen en gaan voor mindere kwaliteit, als je tegen een messcherpe prijs een Caresse boxspring in huis laat.

Caresse kopen bij HBeds.nl

Waarom je kiest voor een Caresse boxspring bij hbeds.nl? Omdat je nergens voordeliger prijzen vindt uiteraard. Wij bieden heel wat Caresse aanbiedingen aan in onze outlet. Alle Caresse modellen die uit onze showroom moeten verdwijnen, bieden we aan in onze outlet. Op die manier kunnen we quasi ongebruikte modellen toch nog een tweede leven geven. Bij hbeds.nl zijn we al jaren thuis in de boxsprings van Caresse en kunnen we je er heel wat meer over vertellen. Bovendien leveren we alle boxsprings van Caresse bij je thuis en heb je 90 dagen tijd om te evalueren of de Caresse boxspring aan je verwachtingen voldoet. Wil je je bed laten monteren bij je thuis, dan nemen we deze klus ook graag op ons. Zo kan je meteen van je Caresse boxspring uit onze outlet genieten en ben je zeker dat het bed correct gemonteerd is. Heel wat klanten kozen al voor een showroommodel van ons. Ze genieten tegen een sterk verlaagde prijs van een Caresse, met dezelfde garantie als op een nieuw model.

Bekijk vandaag nog de showroommodellen en Caresse aanbiedingen in onze outlet, maar je keuze en haal je favoriete boxspring in huis. Zo haal je voor weinig geld heel veel slaapplezier in huis. Zit je toch nog met vragen, dan staan we voor je klaar. Als Nederlandse winkel krijg je bij ons nog echt advies op maat en bijkomende informatie over de Caresse aanbiedingen. Dat noemen wij kopen in alle vertrouwen.