Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Hoogslapers met glijbaan

Lees meer
Filters
Afmeting
Merk
Uitvoering
Kleur
Materiaal

Helaas staat dit product er bij ons nog niet op. Binnen ons grote netwerk kunnen wij navragen wat jij zoekt. Stuur dus gerust jouw aanvraag via de knop hieronder!

Een hoogslaper met glijbaan kopen? Een hoogslaper glijbaan is zeer populair onder kinderen. Elk kind wil graag een hoogslaper of stapelbed, een glijbaan maakt de droom helemaal waar. En dat is niet vreemd, want dit bed prikkelt de fantasie van kinderen enorm. Ze kunnen er lekker in en rondom spelen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes en ‘s avonds in wegdromen over alle avonturen die ze beleefd hebben. Je kind kan zowel op als onder het bed spelen, wat diverse speelmogelijkheden biedt. En als je de hoogslaper met glijbaan ook nog eens aankleed met een mooi speelgordijn, zorgt dit gegarandeerd voor nog meer avonturen. En wil je kindje zich even terugtrekken, dan doet hij of zij gewoon de gordijntjes dicht. Alle hoogslapers van HBeds zijn op een duurzame manier vervaardigd, waardoor je kindje er lang van zal kunnen genieten. Reden genoeg om voor onze hoogslaper met glijbaan te kiezen.

Afmetingen van hoogslapers met een glijbaan

Hoe hoog een hoogslaper glijbaan precies is?. Een half hoogslaper kan 120 cm hoog zijn en een hoogslaper is vaak tot 180 cm hoog. Bedenk goed wat voor soort hoogte je voor de stapelbed glijbaan wenst voordat je een keuze maakt. Heb je een hoog plafond, dan kun je gerust voor een model tot 180 cm hoogte kiezen. Is het plafond echter lager, dan raden we een half hoogslaper van 120 cm hoog aan. Onder zowel de hoogslaper als half hoogslaper kun je diverse spullen kwijt. Wat je hieronder kwijt kunt, verschilt echter per hoogte, maar je houdt in elk geval opbergruimte over.

Soorten hoogslapers met glijbaan

Als je een hoogslaper met glijbaan zoekt, kun je bij ons altijd terecht voor een ruime keuze. Ons stapelbed met glijbaan wordt gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw. Ook hebben al onze bedden het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Dit houdt in dat al onze bedden op een duurzame wijze zijn gemaakt. Wij bieden een hoogslaper met glijbaan voor zowel jongens als meisjes. Zo kun je kiezen voor een stoer jongensbed of een prachtig prinsessenbed voor meisjes. Bekijk ook eens de andere thema’s die wij in onze collectie hebben.

Hoogslaper pimpen

Je kunt de hoogslaper glijbaan ook pimpen. Zo kun je hem omtoveren in een spannend kasteelbed compleet met ballenbak of een tentje onder de stapelbed glijbaan maken. Jouw kind zal zo ongetwijfeld spannende avonturen gaan beleven met zijn of haar hoogslaper. Je kunt ook kiezen voor een vrolijk behangetje op de muur achter het bed, zodat je het bed net even iets meer in de vrolijke schijnwerpers zet.

Een hoogslaper met glijbaan: let hierop

Koop je een stapelbed met glijbaan, dan is het aan te raden rekening te houden met de leeftijd van je kindje. Je kindje moet namelijk zelfstandig naar boven en beneden kunnen klimmen. Een stapelbed glijbaan wordt daarom vooral aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook is het belangrijk te bedenken hoe lang je wilt dat het bed meegaat. Je kind zal op een gegeven moment te oud zijn voor een hoogslaper met glijbaan. Wil je dan een nieuw bed kopen of zoek je een bed dat je eenvoudig naar een normaal bed kunt ombouwen? Bekijk ook goed welke lengte de hoogslaper heeft. Een hoogslaper met glijbaan neemt weliswaar minder ruimte in, maar heeft ook ruimte nodig voor de glijbaan zelf. Bekijk goed of het bed als geheel goed in de ruimte past en je kindje ook goed naar beneden kan glijden zonder ergens tegenaan te stoten. Leg eventueel een kleed onder de stapelbed glijbaan, zodat je kindje zacht terecht zal komen.

Hoogslaper met glijbaan kopen bij HBeds

Bestel vandaag nog jouw stapelbed met glijbaan, zodat wij hem snel naar je kunnen verzenden. Binnen 8 werkdagen kan jouw kindje al genieten van zijn of haar hoogslaper en iedere dag weer de leukste avonturen beleven. Neem eens een kijkje tussen ons grote assortiment hoogslapers en kies samen met je kind jullie favoriete bed. Heb je nog vragen over onze hoogslapers of wil je meer weten over onze bedden? Neem dan zeker even contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en kan je ook van een gedegen advies voorzien. Zo heb je snel een mooie hoogslaper inclsuief glijbaan voor jouw kind gevonden die ook nog eens lang meegaat. Ook met andere vragen helpen we je graag verder.