Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Peutermatrassen

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
70x160 cm
70x190 cm
80x200 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Hardheid
Type
Prijs

Een peutermatras kopen voor je kleintje? Het is enorm belangrijk dat je peuter goed slaapt, zodat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen. Een speciaal peuter matras helpt hierbij en zorgt ervoor dat je kindje het juiste slaapcomfort krijgt. Een matras voor je peuter biedt optimale ondersteuning en is tevens luchtdoorlatend. Ook zullen kleine ongelukjes gedurende de nacht niet snel meer een probleem zijn. Hierdoor slaapt je kind altijd op een fris matras. Bekijk meteen onze collectie en bestel een peutermatras voor jouw kleintje of lees verder voor meer informatie en ontdek welk matras voor je peuter het best passend is.

Welke matrassen voor peuters?

Zoek je een peutermatras, dan heb je in onze webshop snel het ideale peutermatras gevonden. Welk matras voor je peuter geschikt is? Ieder kind heeft weer andere slaapbehoeften, waardoor ieder kind weer een ander peuter matras nodig heeft. Bij ons heb je de keuze uit onder andere een peutermatras van koudschuim en een polyether matras. Koudschuim staat erom bekend goed te ventileren, lang mee te gaan en goed mee te veren. Polyether matrassen bieden echter veel comfort en zijn anti-allergisch. Het perfecte matras voor als je kindje allergisch is voor huisstofmijt.

Afmetingen van peutermatrassen

Het meest voorkomende formaat voor een peutermatras is een peutermatras in de maat 70 x 160 cm. Dit formaat is ideaal voor peuters en kan een tijdje mee totdat je kind uitgroeit van een peuterbed naar het formaat voor kinderbedden.

Peutermatrassen kopen bij HBeds

Bestel direct een peutermatras bij HBeds en profiteer van een snelle verzending. Als je vandaag nog een peuter matras in onze webshop bestelt, heb je het matras voor je peuter binnen 8 werkdagen in huis. Kies ook voor ons peutermatras en ga voor een kwalitatief matras voor de scherpste prijs!