Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Stapelbedden

StapelbeddenL: deze veelzijdige oplossing biedt niet alleen comfortabele slaapplaatsen, maar maximaliseert ook de beschikbare ruimte in elke kamer. Onze stapelbedden zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen met meerdere kinderen.

Personaliseer je stapelbed met verschillende kleuren en afwerkingen voor een look die past bij jouw stijl en behoeften, of die van je kinderen. En als je advies nodig hebt, staat ons deskundige team klaar om te helpen en dat tot wel 7 dagen per week.

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
140x200 cm
Materiaal
Hout
Metaal
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bank
Bedtent
Bureau
Extra bed
Hekjes
Laden
Uitschuifbaar bed
Merk
Hoppekids
Poldimar
Vipack
Leeftijd
10 jaar +
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Ja
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Industrieel
Landelijk
Modern
Scandinavisch
Speels
Thema
Geen thema
Bouw
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Ruimte en Wetenschap
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

StapelbeddenL: deze veelzijdige oplossing biedt niet alleen comfortabele slaapplaatsen, maar maximaliseert ook de beschikbare ruimte in elke kamer. Onze stapelbedden zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen met meerdere kinderen.

Personaliseer je stapelbed met verschillende kleuren en afwerkingen voor een look die past bij jouw stijl en behoeften, of die van je kinderen. En als je advies nodig hebt, staat ons deskundige team klaar om te helpen en dat tot wel 7 dagen per week.

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Een stapelbed gezocht? Met onze stapelbedden voor kinderkamers heb je altijd een mooi en leuk bed voor jouw kind. Kinderen zijn namelijk dol op stapelbedden! En het brengt ook nog eens voordelen op het gebied van ruimte met zich mee, omdat je de oppervlakte dubbel kunt gebruiken. Je kids hebben zo meer ruimte om te spelen en de kamer beschikt over meer loopruimte. Ideaal als de kamer vrij klein is en je graag ruimte over wilt houden. Ook als je kinderen de kamer delen zijn kinderstapelbedden erg handig. Zo heeft elk kind een eigen plekje en speelruimte in de slaapkamer over en slapen ze fijn boven elkaar. Een stapelbed voor kinderen is ook handig als er logees komen. Zo kun je binnen een mum van tijd een extra bed opmaken voor de kleine bezoeker. Met een stapelbed van HBeds heb je altijd een stapelbed voor je peuter of kind van de beste kwaliteit. Ook hebben wij diverse mooie stapelbed aanbiedingen, zodat je altijd een stapelbed kunt kopen voor de scherpste prijs.

Afmetingen van stapelbedden

De meeste stapelbedden voor kinderkamers zijn ongeveer 160 cm hoog. Echter kun je ook een stapelbed kopen van 140 cm voor een minder hoge kamer of kiezen voor hoge kinderstapelbedden van 180 cm. Bekijk eens goed welke opties er zoal zijn en kies het stapelbed voor kinderen dat het beste in de slaapkamer past. Heb je advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag verder. Leg ons gerust je situatie voor.

Stapelbed formatenPrijzenPrijs kindermatras
Stapelbedden 70×160 cmVanaf €369,00€165,00
Stapelbedden 90×200 cmVanaf €409,00€218,00
Stapelbedden 120×200 cmVanaf €1.348,00€195,00
Stapelbed formaten en prijzen 2023

Stapelbedden voor peuters en kinderen

Een stapelbed voor een peuter of kind moet stevig zijn. En dat zijn onze stapelbedden voor kinderkamers natuurlijk. Onze bedden zijn gemaakt van sterke materialen en van de hoogste kwaliteit. Op een bed wordt veel gespeeld en vooral een stapelbed is iets dat kinderen zeker zullen betrekken in hun spel. Daarom is het zo belangrijk dat een stapelbed voor kinderen veilig is. Om ervoor te zorgen dat jouw kind veilig op hoogte kan slapen, beschikken onze kinderstapelbedden over uitvalbeveiliging. Zo kan een kind niet snel het bed uitvallen als het in bed speelt, omdat het wordt tegengehouden door het hek.

Soorten stapelbedden

Bij HBeds kun je stapelbedden voor kinderkamers in diverse kleuren kopen. Denk aan een stoere jongenskleur of een zachte meisjeskleur. Wil je liever een neutraal bed dat goed met iedere ruimte gaat? Ook dat is mogelijk! In dat geval kun je kiezen voor een wit stapelbed of een houten stapelbed kopen. Echter kun je ook kiezen voor een mooi stapelbed met een glijbaan of een stapelbed voor kinderen met extra opbergruimte. Zo kunnen je kids al hun speelgoed kwijt en blijft dit niet door de kamer slingeren. Je kinderen zullen zeker veel van plezier hebben van hun stapelbed als hier ook een spelelement aan verbonden is.

Stapelbed modellenLengtematenBreedtematenPrijzen
Stapelbedden met hek160 cm, 200 cm70 cm, 90 cm, 120 cmVanaf €938,00
Stapelbedden met bureau200 cm90 cmVanaf €749,00
Stapelbedden met bank200 cm90 cmVanaf €749,00
Stapelbed modellen, formaten en prijzen 2023

Voordelen van een stapelbed

Een stapelbed heeft diverse voordelen te bieden. Zo bieden stapelbedden voor kinderkamers de volgende voordelen:

  • Meer slaapplek in de kinderkamer: veel kinderen in het gezin hebben een eigen kamer. Zijn er meer kinderen dan kamers, dan is dit niet langer een optie. In dat geval kun je het beste een stapelbed kopen, zodat meerdere kinderen met elkaar op de kamer kunnen slapen.
  • Je bespaart ruimte: met een stapelbed bespaar je ruimte in de kinderkamer. Je maakt gebruik van de hoogte, waardoor je kinderen boven elkaar slapen in plaats van naast elkaar. Hierdoor blijft er voldoende speelruimte over voor jouw kinderen.
  • Ook stapelbedden voor meerdere personen: misschien denk je dat kinderstapelbedden alleen voor 1 persoon geschikt zijn, maar je hebt ook een stapelbed voor kinderen voor 2 personen.
  • Kinderen vinden het geweldig: een groot voordeel aan een stapelbed voor een peuter of kind is dat zij het geweldig vinden als ze boven kunnen slapen. Zo kunnen ze al klauterend naar boven klimmen.

Stapelbed kopen bij HBeds

Meteen een stapelbed kopen? Neem eens een kijkje tussen ons ruime assortiment stapelbedden voor kinderkamers en kies meteen het gewenste stapelbed voor de kinderkamer uit. Indien je vandaag nog jouw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Zo kan je kind meteen van zijn of haar nieuwe stapelbed voor kinderen genieten. Wil je meer weten over onze kinderstapelbedden of heb je andere vragen over ons assortiment? Neem dan even contact met ons op. Bel ons of stuur een mail. Ons team staat je graag te woord en kan je helpen snel het ideale stapelbed voor kinderen te vinden. Maak ook de keuze voor onze stapelbedden en ga voor een prachtig stapelbed van de hoogste kwaliteit!

Veelgestelde vragen over stapelbedden