Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Hoogslapers jongens

Lees meer
Filters
Afmeting
90x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Materiaal
Hout
Prijs

Een hoogslaper voor jongens gezocht? Bekijk dan eens de collectie hoogslapers van HBeds. Wij verkopen hoogslapers van de beste kwaliteit. En dat tegen de scherpste prijs. Hierdoor heb je snel de gewenste jongens hoogslaper in onze webshop gevonden. Veel jongens vinden een hoogslaper erg stoer. Beneden kunnen ze een bureau neerzetten om lekker achter de laptop te zitten of een chillhoek creëren voor als hun vrienden op bezoek komen. De hoogslapers van HBeds zijn gemaakt van hout dat uit de duurzame bosbouw afkomstig is. Hierdoor profiteer je altijd van een hoogslaper voor jongens die lang meegaat!

Hoogslaper samenstellen

Een hoogslaper voor jongens kun je bij HBeds gemakkelijk zelf samenstellen. Voor een scherpe prijs heb je zo al een fijne jongens hoogslaper die precies bij jouw zoontje en zijn slaapkamer past. Zo kun je de maten van de jongens hoogslaper geheel aanpassen, maar ook kiezen voor diverse thema’s of extra’s voor de hoogslaper. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere hoogslaper met glijbaan? Veel jongens vinden dit echt geweldig. Bekijk eens met je zoontje onze collectie en kies de gaafste hoogslaper uit.

Jongens hoogslapers kopen bij HBeds

Bestel snel een hoogslaper voor jongens bij HBeds, zodat je deze binnen 8 werkdagen al in huis hebt. Je zoontje kan zo meteen van zijn nieuwe jongens hoogslaper genieten en bekijken hoe hij hem zo gezellig mogelijk kan maken. Wil je meer weten over onze hoogslapers of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. Onze specialisten voorzien je graag van advies en kunnen al je vragen beantwoorden. Kies ook voor onze hoogslaper voor jongens en ga voor een stoer bed voor jouw zoontje van de hoogste kwaliteit.