Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Hoogslapers wit

Lees meer
Filters
Afmeting
90x200 cm
140x200 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bank
Bedtent
Bureau
Extra bed
Glijbaan
Hekjes
Merk
Hoppekids
Vipack
Leeftijd
10 jaar +
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Landelijk
Scandinavisch
Speels
Thematisch
Thema
Geen thema
Bouw
Dierenwereld
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Ruimte en Wetenschap
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

Een witte hoogslaper kopen? Bij HBeds kun je terecht voor de meest uitgebreide collectie witte hoogslapers. Er is niets leukers voor kinderen dan een hoogslaper, waar ze al klauterend naar boven en beneden kunnen klimmen. Al onze hoogslapers zijn gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw, waardoor je een sterk product in huis haalt dat lang meegaat. Wedden dat jouw kids veel nieuwe avonturen zullen beleven met hun witte hoogslaper.

Verschillende kleuren en materialen

Onze hoogslapers zijn niet alleen in wit, maar ook in andere kleuren beschikbaar. Ook heb je de keuze uit diverse materialen en afwerkingen. Ga bijvoorbeeld voor een hoogslaper met glijbaan, waar je nog een zithoek of huiswerkruimte onder kunt creëren of maak een echt bedhuis van je gekozen hoogslaper. Door doeken naar beneden te laten vallen, kan je kind een fijne knusse plek onder de hoogslaper creëren. Ook goed om te weten, is dat onze hoogslapers tevens over het ‘Nordic Swan Ecolabel’ beschikken. Dit betekent dat de bedden op duurzame wijze zijn geproduceerd, waarbij zoveel mogelijk circulaire modellen gebruikt zijn. Door het kopen van dit bed draag je zelf ook een steentje bij aan een beter milieu en meer duurzame productie. Bekijk samen met je kind eens onze diverse witte hoogslapers en kies een hoogslaper uit die precies bij de kinderkamer en de wensen van je kindje past.

Witte hoogslaper kopen bij HBeds

Koop meteen een witte hoogslaper bij HBeds, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je het bed al binnen 8 werkdagen in huis hebt. Zo kan je kind er meteen lekker in slapen en een fijne zithoek onder de hoogslaper creëren. Heb je nog vragen over onze hoogslapers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord. Kies ook voor onze witte hoogslapers en ga voor een bed van uitstekende kwaliteit!