Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Auping Original boxspring

Meest verkocht

Creëer jouw perfecte Auping Original boxspring met eindeloze maatwerkopties, ondersteund door onze deskundige begeleiding

  • Levertijd 4-6 weken
  • Gratis bezorging & montage
  • Gratis afvoeren oude bed!

Klik hier voor een 3D ontwerp + je beste deal!

vanaf  650,00

Offerte aanvragen
Chat voor vragen!

Direct antwoord

HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds betaalmethodes

Heerlijk zweven in bed, dat is waar de Auping Original boxspring om bekend staat. De Original is vanzelfsprekend een klassieker en dat zit hem in de design, ontwerp en details. De boxspring vormt één geheel en dat komt je nachtrust zeker ten goede. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en de vele hoofdborden kunnen je helpen bij het vormen van een authentieke boxspring De elektrisch verstelbare bodems zorgen er ook voor dat je altijd in een houding kunt liggen die jou het best ligt.

Auping Original boxspring zelf samenstellen

Bij de Auping Original heb je veel mogelijkheden in het zelf samenstellen van je boxspring. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, breedtes en ook hoogtes. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een vlak of een elektrisch verstelbare boxspring. Wij bieden veel verschillende kleuren en (top)matrassen aan en je kunt je bed ook upgraden met verschillende accessoires van Auping.

Kies je Auping Original boxspring hoofdbord

Wat heel mooi samengaat met een Auping Original is een hoofdbord. Je kunt bij ons kiezen voor veel verschillende hoofdborden, je kunt er ook voor kiezen om geen hoofdbord bij je boxspring te nemen.

Veelgestelde vragen over de Auping Original boxspring

Wij kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over de Auping Original, om jou hierbij te helpen hebben wij je alvast voorzien van veelvoorkomende vragen. Specifieke vragen kun je ook altijd aan ons team stellen bij het bekijken van onze boxsprings.

Eigenschappen

Merk

Auping

Levering

Gratis bezorging + montage

Levertijd

4-6 weken

Garantie

5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auping Original boxspring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties