Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Half hoogslapers wit

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Met matras
Met bedtent
Met glijbaan
Met hek
Kleur
Materiaal
Gecertificeerd dennenhout
Hout
Prijs

Een half hoogslaper in de kleur wit bestellen? In de webshop van HBeds kun je terecht voor het meest uitgebreide aanbod half hoogslapers. Al onze bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden wij tegen de scherpste prijs aan. Veel kids willen maar wat graag een mooie half hoogslaper in hun slaapkamer hebben. Ze kunnen er hun spulletjes onder kwijt, er een knus hoekje onder maken of een bureau onder het bed plaatsen. Het geeft hen de mogelijkheid hun fantasie volop tot uiting te laten komen. Onze bedden zijn gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw en hebben het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Dit betekent dat er tijdens de productie van de half hoogslaper in de kleur wit zoveel mogelijk circulaire modellen zijn gebruikt. Hiermee haal je dus een duurzaam bed in huis van de hoogste kwaliteit.

Verschillende materialen en kleuren

Onze witte half hoogslapers zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Ook heb je de keuze uit diverse modellen en afmetingen, maar ook thema’s. Hierdoor heb je snel de ideale half hoogslaper voor de kinderkamer gevonden. Ook de afwerking van de half hoogslaper in de kleur wit kun je geheel zelf bepalen. Er is zoveel mogelijk! Bekijk eens ons aanbod witte hoogslapers en kies het mooiste model uit of neem contact met ons op voor meer informatie over onze half hoogslapers en de diverse opties hiervan.

Witte half hoogslaper kopen bij HBeds

Bestel nu een witte half hoogslaper, zodat wij deze snel naar je kunnen verzenden. Als je vandaag nog je bestelling plaatst, heb je de half hoogslaper in het wit al binnen 8 werkdagen in huis. Zo kan je de nieuwe half hoogslaper meteen in de kinderkamer plaatsen. Wil je meer weten over onze half hoogslapers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je tevens van een gedegen advies voorzien. Kies ook voor onze kwalitatieve half hoogslaper en maak de keuze voor een duurzaam bed dat lang mee zal gaan.