Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

M line toppers

Speciaal ontworpen voor hun boxsprings, biedt M line een assortiment zeer comfortabele topmatrassen aan. M line presenteert vier verschillende topmatrassen, elk met een uniek comfortniveau en prijskaartje. Alle toppers zijn beschikbaar met of zonder split.

In onze showroom in het hart van Gouda laten we alle topmatrassen van M line zien. Wil je ontdekken welke topmatras het beste bij jou past? Maak dan online of telefonisch een afspraak en kom proefliggen in de showroom. We bieden ook vrijblijvend advies op afstand aan.

Lees meer
Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl
Filters
Afmeting
70x200 cm
70x210 cm
80x200 cm
80x210 cm
80x220 cm
90x200 cm
90x210 cm
90x220 cm
100x200 cm
100x210 cm
100x220 cm
140x200 cm
140x210 cm
140x220 cm
160x200 cm
160x210 cm
160x220 cm
180x200 cm
180x210 cm
180x220 cm
200x200 cm
200x210 cm
200x220 cm
Merk
M line
Model
Green Motion Labyrinth
Green Motion Talalay
Luxe
Start
Type
Zonder split
Met split
Prijs

Speciaal ontworpen voor hun boxsprings, biedt M line een assortiment zeer comfortabele topmatrassen aan. M line presenteert vier verschillende topmatrassen, elk met een uniek comfortniveau en prijskaartje. Alle toppers zijn beschikbaar met of zonder split.

In onze showroom in het hart van Gouda laten we alle topmatrassen van M line zien. Wil je ontdekken welke topmatras het beste bij jou past? Maak dan online of telefonisch een afspraak en kom proefliggen in de showroom. We bieden ook vrijblijvend advies op afstand aan.

Vragen of afspraak maken?

Direct reactie

+31 182 512 370 Livechat

Binnen 3 uur reactie

verkoop@hbeds.nl

Een extra laag bovenop je matras zorgt voor de benodigde comfort, de M line toppers voorzien je hiervan. De zogeheten traagschuim is hetgeen wat deze toppers bijzonder maakt. Toppers zijn over het algemeen zeer dun, denk aan 5 tot 10 centimeter bovenop je eigen matras. Je comfortniveau stijgt drastisch. Wij bieden verschillende modellen en we zullen je voorzien van meer informatie.

Wat maakt M line toppers een goede keuze?

De M line toppercollectie is net zo uitgebreid als de matrassencollectie van M line en geschikt voor elke slaper, ongeacht of je op zoek bent naar een instapmodel of een luxe variant. Bij M line vind je de perfecte topmatras voor jouw behoeften. Traagschuim is het meest gebruikte materiaal bij M line en ideaal voor een topper, omdat het zorgt voor uitstekende aanpassing en comfort, wat resulteert in drukverlaging. Bovendien kun je bij M line kiezen uit verschillende hoogtes en hardheden voor een optimale personalisatie. Een hogere topper biedt meer comfort, terwijl de hardheid bepaalt of je liever zacht of stevig ligt. In tegenstelling tot veel andere merken biedt M line toppers met meerdere hardheden en hoogtes, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Als dat nog niet genoeg keuze is, kun je zelfs bij M line kiezen voor een circulaire topper. M line is een van de eerste topmerken die een topper heeft ontwikkeld van 100% circulaire materialen, wat niet alleen goed is voor jouw comfort, maar ook voor onze planeet. M line blijft dus innoveren op het gebied van toppers en biedt een collectie die verder gaat dan de standaard toppers met slechts één keuze. Omdat elk lichaam uniek is, gelooft M line niet in één topper voor iedereen, maar in de juiste combinatie van comfort en aanpassing die past bij jouw unieke behoeften.

Hoe kies je de juiste topper van het merk M line?

Elk lichaam is uniek en heeft verschillende behoeften als het gaat om comfort tijdens het slapen. M line biedt daarom een uitgebreide collectie toppers die zijn ontworpen om aan te sluiten bij alle lichaamstypes. Bij het kiezen van de juiste topper is het essentieel dat de onderliggende matras stevig en ondersteunend genoeg is, zonder kuilen. Een goede matras vormt namelijk de basis waarop de topper zijn optimale comfort en ondersteuning kan bieden.

Als buikslaper heb je bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig bij de heupen om te voorkomen dat je een holle rug trekt. In dat geval biedt M line toppers zoals Luxe, Start of Green Motion Labyrinth met de stevige (firm) hardheid. Voor zij- en rugslapers is er ook de optie van een firm topper als je stevigheid verkiest, maar soft is ook een optie als je van een zachter ligcomfort houdt. De Start topper van M line is 5 cm hoog, wat al zorgt voor een fijne aanpassing, maar als je meer comfort wilt, kun je kiezen voor de Luxe topper van 8 cm, die zorgt voor meer drukverlaging en aanpassing. Over het algemeen geldt dat hoe dikker de topper is, hoe meer comfort je zult ervaren.

Voor wie niet alleen comfort zoekt, maar ook wil bijdragen aan een duurzamere wereld, biedt M line zelfs een topper gemaakt van 100% circulaire materialen, de revolutionaire Mline Green Motion Labyrinth topper.

Ten slotte is het van belang dat je de juiste topper kiest die goed aansluit op jouw bed. Als je bijvoorbeeld een bed of boxspring hebt die elektrisch verstelbaar is, is het raadzaam om te kiezen voor een topper met split. Deze toppers hebben een split bij het hoofdeinde, waardoor je de bedden afzonderlijk kunt verstellen. Heb je daarentegen een vlak bed of boxspring, dan kun je het beste kiezen voor een topper zonder split, zodat deze de naadvorming tussen je matrassen goed overbrugt.

M line topper
De werking van memory foam

M line toppers modellen

Om je te kunnen voorzien van je behoeften zijn wij blij om mee te delen dat er verschillende M line toppers beschikbaar zijn. De modellen variëren van eigenschappen, waardoor de juiste topper persoonsgebonden is. De M line Toppers die wij aanbieden zijn de volgende: Start, Luxe en Green Motion. Wij zullen alle modellen verder behandelen in de desbetreffende pagina’s. Alle soorten zijn verkrijgbaar in een vlakke variant, maar ook in een elektrische variant.

ModellenType kernHoogte topperPrijzen
M line Start topper Firm
M line Start splittopper Firm
M line Start topper Soft
M line Start splittopper Soft
Traagschuim5 cmVanaf €549,00
Vanaf €1.299,00
Vanaf €549,00
Vanaf €1.299,00
M line Luxe topper Firm
M line Luxe splittopper Firm
M line Luxe topper Soft
M line Luxe splittopper Soft
Traagschuim8 cmVanaf €649,00
Vanaf €1.499,00
Vanaf €649,00
Vanaf €1.499,00
M line Green Motion Labyrinth topper
M line Green Motion Labyrinth splittopper
M line Green Motion Talalay topper
M line Green Motion Talalay splittopper
Labyrinth
Talalay latex
7 cmVanaf €649,00
Vanaf €1299,00
Vanaf €749,00
Vanaf €1299,00
M line toppers, formaten en prijzen 2023

M line Topper Start

De M line Topper Start is 5 centimeter dik en er zijn verschillende varianten hiervan, namelijk: Firm, Soft. Beide soorten zijn in een vlakke variant en in een splittop variant verkrijgbaar. De reden dat er verschillende soorten verkrijgbaar zijn is simpel, ieder persoon heeft andere persoonlijke behoeften en daarin word je voorzien. Meer uitleg over de verschillende toppers kun je vinden op de desbetreffende pagina’s.

M line Topper Luxe

De M line Topper Luxe is 8 centimeter dik en wij bieden meerdere soorten aan van dit model. De verschillen zitten hem in de firmheid en in de verstelbaarheid. Op deze manier kunnen wij iedereen voorzien van de persoonlijke voorkeuren en kunnen we gezamenlijk tot de juiste topper komen. Je kunt meer informatie vinden over de toppers op hun eigen pagina’s.

M line Topper Green Motion

De M line Topper Green Motion is 7 centimeter dik en er zijn verschillende versies beschikbaar van dit model. Voorkeuren verschillen voornamelijk in de firm- en verstelbaarheden. De modellen verschillen dan ook van elkaar en zo krijg je de juiste ondersteuning in bed. Kijk voor meer informatie op de pagina’s van de modellen.

Veelgestelde vragen over M line topmatrassen

Gratis bezorging & montage

Gratis levering en montage door heel Nederland en België.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen de scherpste prijs, elders goedkoper? laat het ons weten.

Grote fysieke showroom

Kom proefliggen in onze 850 m2 showroom in het centrum van Gouda.

Eigen bezorgservice

Middels onze eigen bezorgservice bezorgen we snel en professioneel.