Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Tempur bedbodems

Lees meer
Filters
Afmeting
80x200 cm
90x200 cm
90x210 cm
Merk
Tempur
Model
Disc Premium
Type
Schotelbodem
Verstelbaarheid
Vlak
Elektrisch
Aantal latten
55
Gewichtsklasse
tot 120 kg
Prijs

Toont alle 2 resultaten

Een goede nachtrust gaat gepaard met een goede bodem. De Tempur bedbodems voorzien jou van de ondersteuning en comfort die jij nodig hebt. Om jou te kunnen voorzien van een bodem die past bij je persoonlijke behoeften, hebben wij meerdere modellen in ons assortiment. Dit komt omdat iedereen verschilt van voorkeuren en wij hiermee iedereen kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Tempur bedbodem modellen

Er zijn drie verschillende Tempur bedbodem modellen die verkrijgbaar zijn bij ons. De Tempur Premium Flex 500 bedbodem is licht, duurzaam en voorziet je van de nodige ondersteuning. De Tempur Premium Flex 2000 bevat liefst twee motoren, die je kunt bedienen met een afstandsbediening. De Tempur Premium Flex 4000 beschikt zelfs over vier motoren! Hierdoor kun je het bed verstellen in alle lichaamszones.

Tempur Premium Flex 500 bedbodem

De Tempur Premium Flex 500 biedt de ideale ondersteuning aan je matras en daarmee ook aan jou. Je beschikt hiermee over een stabiele bodem die niet verstelbaar is. Het is zelfs uit te breiden met een massageset, hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Tempur Premium Flex 2000 bedbodem

De Tempur Premium Flex 2000 bevat twee motoren, hierdoor zijn de zones van je rug en benen verstelbaar. Met één druk op de knop van je afstandsbediening kun je in de beste houding liggen. Je kunt de bodem aanvullen met LED-verlichting en een massageset.

Tempur Premium Flex 4000 bedbodem

De Tempur Premium Flex 4000 beschikt over vier motoren, hierdoor kun je je rug, benen, nek en voeten verstellen. Je nachtrust wordt geoptimaliseerd omdat je in je favoriete houdingen kunt liggen. De afstandsbediening zorgt ervoor dat het verstellen van je bed zeer toegankelijk is. Je kunt de bodem uitbreiden met een synchronisatiekabel, LED-verlichting en een massagefunctie.

Veelgestelde vragen over Tempur bedbodems

De Tempur bedbodems hebben bijzondere eigenschappen, hierdoor kunnen wij ons goed voorstellen dat je met vragen zit. Specifieke vragen kun je te allen tijde met onze specialisten bespreken. De meest voorkomende vragen hebben wij alvast op een rijtje gezet.