Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar

Tempur boxsprings

Lees meer
Filters
Afmeting
140x200 cm
160x200 cm
160x210 cm
180x200 cm
180x210 cm
200x200 cm
200x210 cm
Merk
Tempur
Model
One
Verstelbaarheid
Vlak
Opbergruimte
Nee
Kleur
Materiaal
Stof

Enig resultaat

Naast de bedden zijn er uiteraard ook Tempur boxsprings. Het grote verschil tussen de bedden en boxsprings zit hem voornamelijk in de dikte van de materialen waar je door wordt ondersteund. Een boxspring beschikt over een dikke bodem, waardoor je een zeer zachte en aangename ligging hebt.

Het is belangrijk dat je boxspring wordt aangevuld met het perfecte matras. Door hierin de juiste keuze te maken kun je ideaal slapen en herstelt je lichaam op de beste manier van een lange dag. De combinatie van onze Tempur boxsprings en matrassen is goed mogelijk en bij het ontwerpen van beide modellen is er rekening gehouden met het andere product. Dit zorgt ervoor dat je merkt dat je te maken hebt met één geheel en je lichaam de perfecte ondersteuning krijgt.

Tempur boxspring modellen

De Tempur One boxspring is kwalitatief van een zeer hoog niveau. Je kunt de boxspring krijgen in verschillende hardheden, namelijk: Soft, Medium en Firm. Het is persoonsgebonden welke hardheid er het beste bij jou past. Vaak is het zo dat de Soft variant geschikter is voor mensen met een slanke bouw en de Firm variant is geschikter voor mensen met een brede bouw. 

ModellenLengtematenBreedtematenPrijzen
Tempur One boxspring200 cm, 210 cm160 cm, 180 cm, 200 cmVanaf €1.550,00
Tempur boxsprings, formaten en prijzen 2023

Tempur One boxspring

De Tempur One boxspring is ontworpen door Deense ontwerpers en dat zie je terug in de kwaliteit en uitstraling van de boxspring. Door te kiezen voor de Tempur One optimaliseer je je nachtrust, word je uitgerust wakker en kun je niet wachten om ’s avonds weer naar bed te gaan. De dikke bodem zorgt ervoor dat je lichaam in alle zones wordt ondersteund en een Tempur matras geeft de ideale aanvulling aan de boxspring. 

Eigenschappen van Tempur boxsprings

De Tempur One boxspring beschikt over een aantal eigenschappen die deze boxspring bijzonder maakt. Het is ontworpen door Deense ontwerpers, wat terug te zien is in de uitstraling en kwaliteit. Je wordt voorzien van de juiste comfort, ondersteuning en hierdoor kun je genieten van een optimale nachtrust. De dikke bodem zorgt voor een stabiele ondergrond en het matras erboven stemt zich goed af op je lichaam. De Tempur One is beschikbaar in verschillende hardheden, namelijk: Firm, Medium en Soft.

Veelgestelde vragen over Tempur boxsprings