Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Peuterbedden 90×200

Lees meer
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bedkast
Bedtent
Glijbaan
Hekjes
Laden
Merk
Hoppekids
Leeftijd
10 jaar +
2 tot 4 jaar
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Ja
Uitvoering
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Stijl
Thema
Bouw
Dierenwereld
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
Prijs

Een peuterbed in de maat 90×200 gezocht? HBeds heeft altijd het grootste aanbod peuterbedden online. Wanneer je kindje nog te klein is voor een normaal kinderbed, kan een peuterbed een goede optie zijn. Deze bedden passen precies bij de leeftijd van je kindje en zorgen ervoor dat hij of zij een stuk beter slaapt. Ook worden onze peuterbedden enkel gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw, waardoor je kiest voor een duurzaam product. Met ons peuterbed 90×200 draag je dan ook bij aan een beter milieu.

Soorten peuterbedden

Koop je een peuterbed 90×200 bij HBeds, dan heb je bij ons volop keuze. Zo kun je kiezen voor peuterbedden in een auto- of prinsessenthema, maar ook kiezen voor neutrale witte of zwarte bedden. Ga eens na wat je wensen zijn en tik vervolgens je zoekopdracht in. Zoek je een bed met opbergruimte? Ook deze verkopen wij. Onze peuterbedden hebben allemaal het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Dit staat voor een duurzame productie, waarbij zoveel mogelijk circulaire modellen gebruikt zijn.

Vanaf wanneer kies je een peuterbed?

Een peuterbed in het formaat 90×200 is geschikt voor kids tot 2,5 jaar oud. Als je kindje vaker uit zijn of haar ledikantje probeert te klimmen of onrustiger slaapt, is de kans groot dat het tijd is voor een peuterbed.

Peuterbed 90×200 kopen bij HBeds

Bestel nu een peuterbed 90×200 cm bij HBeds, zodat wij deze zo snel mogelijk naar je kunnen verzenden. Als je nu bestelt, kun je rekening houden met een bezorging binnen 8 werkdagen. Zo kan je kleintje snel in zijn of haar nieuwe peuterbedje slapen. Wil je meer informatie over dit specifieke kinderbed of onze overige kinderbedden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag het ideale peuterbed voor je kind te vinden.