Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Peuterbedden jongens

Lees meer
Filters
Afmeting
70x140 cm
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bedkast
Bedtent
Glijbaan
Hekjes
Laden
Matras
Merk
Hoppekids
Vipack
Leeftijd
10 jaar +
2 tot 4 jaar
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Ja
Uitvoering
Met bedbodem en matras
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Landelijk
Scandinavisch
Speels
Thematisch
Thema
Bouw
Dierenwereld
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Ruimte en Wetenschap
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

Zoek je een peuterbed voor jongens? HBeds heeft het grootste aanbod peuterbedden online. Een peuterbed voor een jongen is het ideale tussenbed voor als je zoontje nog niet toe is aan een groot kinderbed. Het geeft je kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid en zorgt ervoor dat hij een stuk beter slaapt. De peuterbedden van HBeds zijn van de hoogste kwaliteit. Ook zijn ze zeer duurzaam. Dit komt doordat onze peuterbedden vervaardigd zijn uit hout dat afkomstig is van de duurzame bosbouw. Al onze peuterbedden voor jongens beschikken over het ‘Nordic Swan Ecolabel’, wat betekent dat er tijdens het produceren zoveel mogelijk circulaire modellen zijn toegepast.

Naar smaak samen te stellen

Ons peuterbed voor jongens is geheel naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en afmetingen. Zo kun je bijvoorbeeld de keuze maken voor een stoer autobed of een bed met een ander thema zoals piraten. Of wat dacht je van een gave hoogslaper met glijbaan of een hoogslaper waar je een gezellige bank onder kunt plaatsen? Uiteraard kun je ook gewoon voor een neutraal bed in een witte of zwarte kleur kiezen. Wat je ook wenst, het ideale peuterbed voor een jongen heb je bij ons zo gevonden.

Jongens peuterbedden van HBeds

Koop nu een peuterbed voor jongens bij HBeds en profiteer van een sterk bed van hoge kwaliteit tegen de allerscherpste prijs. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan ontvang je deze al binnen 8 werkdagen. Je zoontje kan dan meteen van zijn nieuwe bed genieten en je hoeft ook niet snel meer een nieuw bed te kopen. Meer informatie nodig over onze jongensbedden? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Kies ook voor ons peuterbed voor jongens en ga voor een sterk en stoer peuterbed.