Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Peuterbedden meisjes

Lees meer
Filters
Afmeting
70x140 cm
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Bedkast
Bedtent
Glijbaan
Hekjes
Laden
Matras
Merk
Hoppekids
Vipack
Leeftijd
10 jaar +
2 tot 4 jaar
5 tot 10 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Ja
Uitvoering
Met bedbodem en matras
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Landelijk
Scandinavisch
Speels
Thematisch
Thema
Bouw
Dierenwereld
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Ruimte en Wetenschap
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
Levenslange fabrieksgarantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

Een peuterbed voor een meisje nodig? Bekijk dan eens het grote aanbod peuterbedden van HBeds. Wij beschikken over de meest uitgebreide collectie, waardoor je snel het ideale peuterbed voor meisjes gevonden hebt. Is je dochtertje nog niet toe aan een groot kinderbed, dan is een peuterbed voor meiden de ideale tussenoplossing. Je dochter zal zich veiliger en meer geborgen voelen, waardoor ze beter slaapt. Het bed is geheel afgestemd op de slaapbehoeften van jouw peuter. Bovendien is ons peuterbed gemaakt van hout dat afkomstig is van de duurzame bosbouw, waardoor je een duurzaam peuterbed voor je meisje in huis haalt.

Naar smaak samen te stellen

Zoek je een peuterbed voor een meisje, dan is het goed te weten dat je bij ons het peuterbed voor meisjes geheel zelf kunt samenstellen. Zo kun je bij ons de keuze maken uit diverse kleuren, modellen en afmetingen voor het meisjes peuterbed. Ga voor een mooi peuterbed voor meiden in prinsessenthema, kies voor een stoer thema of ga juist voor een bed in een neutrale kleur. Doordat de mogelijkheden bij ons zo uitgebreid zijn, heb je snel een bedje voor je dochter gevonden. Tijdens de productie van onze bedden is er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk circulaire modellen. Dit kun je terugzien op het ‘Nordic Swan Ecolabel’ waarover ons meisjes peuterbed beschikt.

Meisjes peuterbedden van HBeds

Bestel nu een peuterbed voor een meisje in onze webshop, zodat je profiteert van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Jouw peuterbed voor meisjes heb je bovendien al binnen 8 dagen in huis als je vandaag je bestelling plaatst. Wil je meer weten over onze peuterbedden of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact op met onze medewerkers. Wij kunnen je vragen beantwoorden of advies uitbrengen, zodat je snel het juiste peuterbed voor een meisje zal vinden in onze webshop.