Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Peuterbedden 70×140

Lees meer
Filters
Afmeting
70x140 cm
Materiaal
Hout
Geslacht
Jongens
Meisjes
Upgrade
Hekjes
Laden
Matras
Merk
Vipack
Leeftijd
2 tot 4 jaar
Snel leverbaar
Ja
Opbergruimte
Nee
Ja
Uitvoering
Met bedbodem en matras
Met bedbodem
Kleur
Montage en installatie
Eenvoudig zelf te doen
Exclusief
Stijl
Landelijk
Scandinavisch
Speels
Thematisch
Thema
Bouw
Kunst en Creativiteit
Natuur en Avontuur
Ruimte en Wetenschap
Sprookjes en Fantasie
Voertuigen en Transport
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Prijs

Zoek je een peuterbed 70×140? HBeds biedt een ruim aanbod peuterbedden in deze afmetingen. Als je kindje nog te klein is voor een normaal kinderbed, kan een peuterbed zeker een uitkomst zijn. Deze zijn geheel afgestemd op de lengte van peuters en hebben verschillende voordelen te bieden. Het peuterbed 70×140 van HBeds wordt uitsluitend gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw. Zo weet je zeker dat jouw gekozen peuterbed lang meegaat!

Soorten peuterbedden

Als je een peuterbed 70×140 zoekt, heb je bij HBeds altijd een ruime keuze. Al onze peuterbedden beschikken over het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Dit betekendt dat onze bedden op een duurzame manier worden geproduceerd en er zoveel mogelijk circulaire modellen worden gebruikt bij de productie. Ga voor een mooi bed in een speciaal thema, zoals een prinsessenbed of een autobed, of kies juist voor een mooi houten bed of een bed met extra opbergruimte voor al het speelgoed van je kind.

Vanaf wanneer kies je een peuterbed?

Een peuterbed 70×140 is geschikt voor kinderen tot 2,5 jaar. Als je kind bepaald gedrag vertoont, is het duidelijk dat je kindje toe is aan een peuterbed. Je kind klimt bijvoorbeeld veel uit bed of slaapt onrustiger. Met een peuterbedje zal je kind weer fijner slapen.

Peuterbed 70×140 kopen bij HBeds

Meteen een peuterbed 70×140 bestellen? Als je vandaag nog een peuterbed bij HBeds bestelt, ontvang je het peuterbed voor je kleintje binnen 8 werkdagen. Zo kan je kindje snel fijn in zijn of haar nieuwe bedje slapen. Wil je meer weten over onze collectie peuterbedden of heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij staan voor je klaar en helpen je indien nodig het juiste peuterbed te vinden.