Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit

Peuterbedden 80×160

Lees meer
Filters
Afmeting
Merk
Uitvoering
Kleur
Materiaal

Een peuterbed in het formaat 80×160 gezocht voor jouw kleintje? Bij HBeds kun je altijd terecht voor het meest uitgebreide aanbod peuterbedden. Wanneer je peuter nog niet in een eenpersoons kinderbed kan slapen, is een peuterbedje de ideale optie. Dit bed past exact bij de lengte en behoeften van peuters. De bedden van HBeds zijn allemaal vervaardigd uit hout uit de duurzame bosbouw. Met ons peuterbed 80×160 draag je dan ook bij aan een duurzame productie.

Soorten peuterbedden

Als je een peuterbed 80×160 bij HBeds bestelt, heb je altijd een ruime keuze aan bedden. Zo kun je kiezen voor bedden met diverse thema’s, zoals prinsessen of auto’s. Je kunt ook juist voor een neutraal houten bed in wit of zwart kiezen, zodat je kindje kan meegroeien met het bed. Ook verkopen wij bedden met opbergruimte, zodat je kind zijn of haar spulletjes kwijt kan. Al onze kinderbedden hebben het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Hierbij zijn zoveel mogelijk circulaire modellen toegepast om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Vanaf wanneer kies je een peuterbed?

Een peuterbed in de maat 80×160 cm is geschikt voor kinderen tot 2,5 jaar. Als je kindje steeds vaker uit zijn of haar ledikant probeert te klimmen of onrustiger slaapt, is de kans groot dat hij of zij aan een peuterbedje toe is. Met een peuterbed zal je kind een stuk rustiger slapen.

Peuterbed 80×160 kopen bij HBeds

Een peuterbed in de maat 80×160 direct bestellen? Als je vandaag nog een peuterbed voor je kleintje bestelt, zorgen wij ervoor dat je deze binnen 8 werkdagen al in huis hebt. Zo kan je kindje meteen van zijn of haar nieuwe bedje genieten. Wil je meer weten over onze kinderbedden of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Kies ook voor ons peuterbed van het formaat 80×160 en ga voor een duurzaam bed voor jouw peuter!