Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Kinderbedden wit

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
120x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Geen
Laden & Hekje
Uitschuifbaar bed met laden
Met gordijntjes
Met laden
Met matras
Met bank
Met bedtent
Met bureau
Met glijbaan
Met hek
Met kast
Kleur
Materiaal
Gecertificeerd dennenhout
Hout
Prijs

Zoek je een kinderbed in het wit? Bij HBeds vind je altijd het grootste assortiment kinderbedden. Al onze kinderbedden zijn van de hoogste kwaliteit en bestel je voor de scherpste prijs online. Een kinderbed is het perfecte bed voor als je kind het peuterbed ontgroeid is en toe is aan een eenpersoons bed. Onze kinderbedden zijn zeer duurzaam. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van hout uit de duurzame bosbouw. Ook heeft ieder wit kinderbed een ‘Nordic Swan Ecolabel’. Dit betekent dat er tijdens de productie van ons witte kinderbed zoveel mogelijk circulaire modellen gebruikt zijn.

Verschillende kleuren beschikbaar

Ons witte kinderbed is in verschillende kleuren, modellen en afmetingen te bestellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een neutraal wit kinderbed of wil je liever een kinderbed in het wit in een speciaal thema, zoals prinsessen? HBeds biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi bed met glijbaan of een mooie hoogslaper waar je kindje een bureau onder kan plaatsen? Je kunt er natuurlijk ook een knusse zithoek onder maken voor als vriendjes of vriendinnetjes langskomen. Bekijk eens samen met je kind ons online aanbod en kies samen een nieuw kinderbed uit.

Witte kinderbedden van HBeds

Bestel een kinderbed online en profiteer van een snelle verzending en uitstekende service. Bestel je vandaag nog een wit kinderbed bij ons, dan heb je deze binnen 8 dagen al in huis. Zo kan je kindje snel in zijn of haar mooie witte bed slapen en er lekker rondom spelen. Wil je meer informatie over onze kinderbedden of heb je andere vragen over onze collectie? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en kunnen je ook verder helpen het ideale kinderbed te vinden voor jouw zoon of dochter.