Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Kinderbedden blauw

Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Filters
Afmeting
70x160 cm
90x200 cm
Merk
Hoppekids
Uitvoering
Geen
Laden & Hekje
Met laden
Met matras
Met hek
Kleur
Materiaal
Gecertificeerd dennenhout
Prijs

Een kinderbed in de kleur blauw bestellen? In het uitgebreide aanbod van HBeds vind je snel een mooi blauw kinderbed voor jouw kleintje. Als je kindje uiteindelijk toe is aan een kinderbed, wil je natuurlijk wel een mooi en fijn kinderbed kopen. En het liefst ook een bed dat nog jarenlang meegaat. Onze kinderbedden zijn gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw en hebben het ‘Nordic Swan Ecolabel’. Hiermee is een duurzaam product je gegarandeerd.

Verschillende kleuren beschikbaar

Ons blauwe kinderbed is niet alleen in blauw, maar in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Ook heb je bij ons de keuze uit diverse modellen en afmetingen, waardoor je altijd snel het ideale kinderbed gevonden hebt.

Blauwe kinderbedden van HBeds

Bestel snel een kinderbed in het blauw online en profiteer van een verzending binnen 8 werkdagen. Je kindje kan zo meteen zijn of haar nieuwe bed proberen. Wil je meer weten over onze kinderbedden? Vraag dan gerust om meer informatie. Wij staan voor je klaar en kunnen je helpen het ideale blauwe kinderbed voor jouw zoontje of dochter te vinden.