Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Kinderbedden 80×160

Lees meer
Filters
Afmeting
Materiaal
Geslacht
Upgrade
Merk
Leeftijd
Snel leverbaar
Opbergruimte
Uitvoering
Kleur
Montage en installatie
Stijl
Thema
Garantie

Helaas staat dit product er bij ons nog niet op. Binnen ons grote netwerk kunnen wij navragen wat jij zoekt. Stuur dus gerust jouw aanvraag via de knop hieronder!

Een kinderbed 80×160 bestel je natuurlijk bij HBeds. Wij bieden een ruim assortiment duurzame kinderbedden. Onze bedden worden namelijk speciaal gemaakt van hout dat afkomstig is uit de duurzame bosbouw.

Soorten kinderbedden

Een kinderbed in het formaat 80×160 heb je zo gevonden bij HBeds, omdat wij diverse soorten kinderbedden aanbieden. Denk aan een mooi prinsessenbed, autobed en bedden in vele andere thema’s. Uiteraard kun je ook voor een wit of zwart neutraal bed kiezen. Onze bedden hebben het ‘Nordic Swan Ecolabel’, wat staat voor een duurzame productie.

Vanaf wanneer kies je een kinderbed?

Kinderbedden zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bekijk echter wel goed hoe groot jouw kindje is en of hij of zij er al aan toe is om in een bed zonder hekje te slapen. Zo niet bieden we bij HBeds kinderbedden met hekje aan.

Kinderbed 80×160 kopen bij HBeds

Bestel meteen een kinderbed in de maat 80×160 bij HBeds, zodat we jouw bestelling vandaag nog kunnen verzenden. Het kinderbed voor jouw kleintje heb je dan al binnen 8 werkdagen binnen! Kies ook voor een duurzaam kinderbed en ga voor een bed van HBeds!