Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL & BE
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen
Snelle levering
5 jaar garantie
A-merk kwaliteit
Laagste prijsgarantie, beste klantwaardering

Juniorbedden 80×160

Lees meer
Filters
Afmeting
Materiaal
Geslacht
Upgrade
Merk
Leeftijd
Snel leverbaar
Opbergruimte
Uitvoering
Kleur
Montage en installatie
Stijl
Thema
Garantie

Helaas staat dit product er bij ons nog niet op. Binnen ons grote netwerk kunnen wij navragen wat jij zoekt. Stuur dus gerust jouw aanvraag via de knop hieronder!

Een juniorbed in de maat 80×160 bestel je eenvoudig en snel bij HBeds. Wij verkopen de leukste juniorbedden die tevens van topkwaliteit zijn. Al onze juniorbedden zijn gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw, waardoor je voor een duurzaam bed kiest!

Soorten juniorbedden

Wij bieden verschillende soorten juniorbedden aan. Deze bedden hebben allemaal het ‘Nordic Swan Ecolabel’, wat betekent dat ze op een duurzame manier zijn geproduceerd en er zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van circulaire modellen. Ga voor een stoer of meisjesachtig bed of kies juist voor een neutraal juniorbed in een witte of zwarte kleur.

Vanaf wanneer kies je voor een juniorbed?

Een juniorbed is speciaal voor kinderen die nog niet in een eenpersoonsbed kunnen slapen Dit bed gaat mee tot een kind 8 jaar oud is.

Juniorbed 80×160 kopen bij HBeds

Bestel je vandaag een juniorbed in de maat 80×160 cm bij HBeds, dan heb je jouw bestelling binnen 8 werkdagen in huis! Zo kan jouw kindje meteen van zijn of haar nieuwe juniorbed genieten!