Beste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL
Dé expert sinds 1983
HBeds reviews368 beoordelingen
HBeds reviews368 beoordelingen

Auping Smart Base outlet

Proefliggen in de winkel
Gratis gemonteerd
Direct leverbaar
Filters
Afmeting
Merk
Auping
Model
Smart Base
Vlak
Type
Spiraalbodem
Verstelbaarheid
Vlak
Handverstelbaar
Elektrisch
Aantal latten
Gewichtsklasse
Prijs

Een Auping kopen? Geweldig! Meer nog als je op zoek bent naar een showroommodel in perfecte staat, dan hebben wij een geweldige Auping outlet aanbieding voor je. Bij ons vind je immers heel wat Auping Smart Base bedden tegen een fractie van de nieuwprijs. Deze Auping Smart Base bedden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en gunnen we graag een tweede leven in jouw slaapkamer. Ze hebben enkel dienst gedaan als showroommodel, maar zijn ondertussen vervangen door andere exemplaren. Wil jij gebruik maken van onze Auping outlet kortingen en een Auping Smart Base in huis halen met een mooie korting? Sla dan nu je slag. Deze bedden zijn top en garanderen een perfecte slaap.

In onze Auping outlet vind je heel wat Auping Smart Base aanbiedingen en ook heel wat andere modellen. Zo vind je vast wel het perfecte Auping bed dat bij je past.

Auping Smart Base showroommodellen

Elk seizoen vervangen we onze showroom en moet de bestaande Auping showroommodellen met een flinke korting de deur uit. We willen deze Auping Smart Base en andere bedden niet weggooien, dat is immers zonde. Daarom tik je in onze Auping outlet heel wat Auping aanbiedingen op de kop. Je vindt er steeds een hele waaier aan showroommodellen, waaronder ook de Auping Smart Base.

Waarom we deze bedden een stuk goedkoper kunnen aanbieden? Wel, omdat het dus enkel en alleen om showroommodellen gaat. Let wel, al deze showroommodellen zijn zorgvuldig door ons gekeurd en zijn in perfecte staat. Wij komen deze bedden, waaronder de Smart Base met plezier bij je leveren en monteren. Zo kun je gelijk van je Auping Smart Base genieten, terwijl je toch kunt gebruik maken van een korting die kan oplopen tot 70 procent. Trouwens op al onze Auping Smart Base en andere bedden krijg je een omruilgarantie van 90 dagen. Zo loop je geen enkel risico bij de aankoop van een bed in onze Auping outlet. We hebben dan ook enkel tevreden klanten en we blijven ook na de aankoop bereikbaar voor verdere vragen.

Eigenschappen van de Auping Smart Base

De Auping Smart Base is een slimme bedbodem. Je vindt deze bedbodem in onze Auping outlet. Het bijzondere aan de Auping Smart Base is naast de korting, de anti-snurkfunctie. Op het moment dat iemand snurkt gaat het hoofdeinde een stukje omhoog of wordt er een zetje gegeven. Op deze manier kan de partner heerlijk blijven doorslapen in de Auping Smart Base. De Smart Base bestaat uit een Auping spiraalbodem en Auping Connect. Deze app meet het aan aantal decibel, waarna het kan ingrijpen wanneer nodig.

De Auping Smart Base die je in onze Auping outlet met een mooie korting vindt, heeft nog andere functionaliteiten. De bedbodem functioneert ook als slimme wekker die je lichtjes wakker beweegt.

Kortom de Auping Smart Base is een sterk staaltje technologie. Bekijk zeker de mogelijkheden eens in onze Auping outlet en doe je voordeel.

Auping Smart Base kopen bij HBeds.nl

Wil jij spitstechnologie in je slaapkamer? Dan is de Auping Smart Base helemaal wat voor jou. Zeker als er iemand last heeft van snurken is de Auping Smart Base de perfecte oplossing. Haal nu je Auping in huis met een mooie korting. In onze outlet van Auping vind je een ruim aanbod aan showroommodellen in nieuwstaat. Deze bedden en matrassen kunnen tientallen jaren mee en kosten een heel stuk minder. Geef een showroommodel van Auping een tweede leven en doe een verstandige investering in slaapcomfort. Toch liever een nieuwe Auping spiraalbodem bestellen? Bestel deze gemakkelijk in onze webshop.